Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 12:56:25 πμ
etpa
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 14:44

Πανηγύρισε η Επτάλοφος

Συντάκτης:

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στην Επτάλοφο η «ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ», την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009.
Αμέσως μετά τον Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος ακολούθησε στην Επτάλοφο η περιφορά της εικόνας της «ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ», με την συνοδεία τιμητικού αγήματος από τους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», ενώ ιδιαίτερο χρώμα στην περιφορά έδωσε η συμμετοχή της «Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Λαχανά», η οποία με την άψογη παρουσία της λάμπρυνε τις εκδηλώσεις.


Στην περιφορά της εικόνα παρών ήταν ο δήμαρχος Κρουσσών κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Επταλόφου κ. Ιωακείμ Κατακαλίδης, ο πρώην δήμαρχος Κρουσσών κ. Γιώργος Γαβριηλίδης, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς κ. Παύλος Θωμαΐδης και πλήθος κόσμου από την Επτάλοφο και όχι μόνο.
Με την συμμέτοχη όλων των τμημάτων τους οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην Επτάλοφο.
Για ακόμη μία φορά όλα τα τμήματα του συλλόγου κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κοινού.
Το παρών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος των «ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» έδωσαν, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Σάββας Τσιτουρίδης, ήταν ο δήμαρχος Κρουσσών κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Επταλόφου κ. Ιωακείμ Κατακαλίδης, ο πρώην δήμαρχος Κρουσσών κ. Γιώργος Γαβριηλίδης, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς κ. Παύλος Θωμαΐδης και πλήθος κόσμου από την Επτάλοφο και όχι μόνο.
Πολλά συγχαρητήρια δέχθηκε ο χοροδιδάσκαλος κ. Θεόδωρος Ζολώτας για το πρόγραμμα που παρουσίασε, καθώς και ο λυράρης του συλλόγου Στέλιος Ιωαννίδης και ο μικρός νταουλτζής Γιώργος Σιγηρόπουλος.
Στο καθιερωμένο ποδοσφαιρικό φιλικό παιχνίδι τον Δεκαπενταύγουστο στην Επτάλοφο, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Τσαβδαρίδη, ο ΠΑΟΝΕ νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή Αργυρούπολης. Όλα τα τέρματα σημειωθήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Πουρσανίδης και το μέλος της διοίκησης κ. Ανέστης Κοτσαμποϊκίδης έχουν ως προτεραιότητες την διαμόρφωση του χώρου γύρω-γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, την άρτια λειτουργία του παιδικού τμήματος και φυσικά την καθιέρωση της ανδρικής ομάδας στη νεοσύστατη Α1 κατηγορία της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Γιώργου Τσαβδαρίδη, με την απονομή πλακέτας στην οικογένεια του και την τήρηση ενός λεπτού σιγής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στις προθέσεις του συλλόγου είναι η καθιέρωση τουρνουά με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ».

Εννιάμερα της Παναγίας
Το πρόγραμμα του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στην Παλιά Επτάλοφο 22 & 23 Αυγούστου 2009, τις ημέρες που εορτάζονται τα Εννιάμερα της Παναγίας είναι το εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
- 18:30 Εσπερινός.
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
- 07:30 – 10:30 Όρθρος, Θεία Λειτουργία, Περιφορά της Εικόνας.