Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 1:46:51 πμ
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:57

Ποδηλατοδρομία Κρουσσίων

 Η πρώτη ποδηλατοδρομία Κρουσσίων πέρασε στην ιστορία.  Οι επιτυχημένες διοργανώσεις του μαραθώνιου Κρουσσίων τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ήταν το έναυσμα για την πρώτη διοργάνωση και ποδηλατικού γύρου στην περιοχή των Κρουσσίων. Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν άψογη και οφείλεται στην προσπάθεια που κατέβαλε ο ιδιοκτήτης του Ξενώνα Κρουσσίων Ανδρέας Βασιλάκης και του προσωπικού του ξενώνα, τον οποίο ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Επίσης ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοήθησαν για τη διοργάνωση και την υλοποίηση του ποδηλατικού γύρου, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το τμήμα του Κιλκίς για την παρουσία της σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Στο αγωνιστικό τμήμα τώρα, υπήρχαν δύο διαδρομές η μικρή διαδρομή 9 χιλιομέτρων και η μεγάλη 20 χιλιομέτρων. Πραγματικά υπέροχες διαδρομές με το μεγαλύτερο τμήμα τους  μέσα στο δάσος σε ένα φυσικό περιβάλλον κατάλληλο για πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές, οι οποίες πρόσφατα σηματοδοτήθηκαν με ευθύνη της Νομαρχίας Κιλκίς.
Οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι ορισμένοι και από του γύρω νομούς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία καταπληκτική διαδρομή μέσα στο δάσος και να αποχωρίσουν πλήρως ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τη συμμετοχή τους στον αγώνα.