Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 6:06:38 μμ
Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008 14:29

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Άγιο Πέτρο

Τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνουν στον Άγιο Πέτρο το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ευρωπού και ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, με την ευκαιρία της τοπικής πανήγυρης.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 26 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 29 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Πέμπτη 26 Ιουνίου. Στις 8.30μ.μ., μουσική και τραγούδια από το τμήμα μουσικών οργάνων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ευρωπού. Παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες».
Παρασκευή 27 Ιουνίου. Στις 8.30μ.μ., παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου.
Σάββατο 28 Ιουνίου. Στις 4μ.μ., σκοπευτικοί αγώνες στο σκοπευτήριο Μεσιάς, στο Λόφο του Αγίου Παντελεήμονα. Στις 7μ.μ., Μέγας Εσπερινός και περιφορά της Ιερής Εικόνας. Στις 9.30μ.μ., παραδοσιακά τραγούδια από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου. Στις 10μ.μ., παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άσπρου «Ανατολική Ρωμυλία».
Κυριακή 29 Ιουνίου. Στις 7π.μ., Όρθρος-Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 6μ.μ., φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου.