Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 2:45:46 μμ
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010 17:24

Πρόσφερε χαρά στα παιδιά της πόλης ο Εμπορικός σύλλογος Πολυκάστρου

emporikos_polykastrou


Την καθιερωμένη εδώ και τρία χρόνια γιορτή για τα παιδιά του Πολυκάστρου πραγματοποίησε και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυκάστρου. Η γιορτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου, αλλά το έντονο κρύο και ο ισχυρός άνεμος υποχρέωσε τους διοργανωτές να την πραγματοποιήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.
Η γιορτή ξεκίνησε με τις ευχές του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, Γιάννη Αδαμόπουλου, για καλή χρονιά και περισσότερη φροντίδα και αισιοδοξία για τα παιδιά και τους νέους της χώρας.
Τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου με την χορωδία και τη φιλαρμονική τους τραγούδησαν κι έπαιξαν για τους μικρούς και τους μεγάλους που συγκεντρώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου και παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Πολυκάστρου Αγγελος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, ο διευθυντής του Ωδείου Ευάγγελος Μπαλτάς, ο εκδότης των ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΠΡΩΙΝΗΣ Κώστας Τερζενίδης και τα μέλη της διοίκησης  του Συλλόγου.
Την εκδήλωση για τα παιδιά στήριξαν με προσφορές:
Το Επιμελητήριο Κιλκίς, τα ζαχαροπλαστεία ΛΟΥΚΑΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ, κρασιά πρόσφεραν ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ, ΠΕΤΕΙΝΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΟΥ, café caramel, ακόμη το αρτοποιείο Κ. Χαρτοματσίδη, ο Σωκράτης Κιτσικίδης, τα super market ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ, η τροφοδιανομή Φ. Σιδηρόγλου. Η εταιρεία ΠΟΛΥΓΑΛ διέθεσε 200 φιάλες γάλα και μπαλόνια για όλα τα παιδιά, ο Πέτρος Μηνοβγίδης (ΠΡΟΤΥΠΟ και παιδικά καταστήματα ρούχων) διέθεσε τον Αη Βασίλη για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά, ενώ τα Κέντρα Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου πρόσφεραν τετράδια και μολύβια για τα παιδιά.
Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου τους ευχαριστεί όλους και τους εύχεται υγεία και καλές δουλειές.