Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 8:35:41 μμ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 17:43

Προσφέρει πάντα εκδηλώσεις μαζικές και ποιοτικές

laografikos_goumenisas
Με κέφι, ζωντανή μουσική από τα Χάλκινα, με πλούσιο ρεπερτόριο και πολύ χορό μέχρι πρωίας έγινε την Κυριακή 6 Μαρτίου στο κέντρο "ΧΑΡΑ" στη Γουμένισσα, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ". Εντύπωση προκάλεσε το μεγάλο πλήθος του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα, δείχνοντας έτσι την αγάπη και υποστήριξη τους στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο δραστήριος σύλλογος . Άλλωστε η υποδειγματική διοργάνωση και το ουσιαστικό περιεχόμενο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί , είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει.
Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος Κος Αστέριος Τάτσης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία του συλλόγου.
Ακολούθησαν βραβεύσεις κάποιων εγκεκριμένωνανθρώπων οι οποίοι βοηθούν ακατάπαυστα το σύλλογο.
Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο δικηγόρος και πολιτευτής κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πολυκάστρου κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και ο επιχειρηματίας κ.Κων/νος Πετσανούκης.
Στη συνέχεια την εμφάνιση του έκανε το εφηβικό χορευτικό τμήμα , το οποίο παρουσίασε ένα πρόγραμμα ξεσηκώνοντας τον κόσμο και δημιουργώντας έναν απόηχο χειροκροτημάτων και επευφημιών. Οι χορευτές απέδειξαν πόσο ζωντανή παραμένει η πολιτιστική κληρονομιά και η παράδοση στιες νεότερες γενιές και πως η μουσική και ο χορός τείνουν να γίνου πόλος έλξης της νεολαίας.
Αμέσως μετά το κοινό κατέκλυσε την πίστα και διασκέδασε με τους ήχου των Χάλκινων που δημιούργησαν ένα ασταμάτητο ξεφάντωμα.
Ακολούθησε η κλήρωση που περιελάμβανε πολλά δώρα Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε όλους τους δωροθέτες οι οποίοι στήριξαν για ακόμα μία φορά τη λαχειοφόρο αγορά με τις προσφορές και τις χορηγίες τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρίδης Θόδωρος , ο πολιτευτής κ. Γιώργος Γεωργαντάς, η πρώην δήμαρχος Αξιούπολης κ. Συμεωνίδου Σόνια , ο δασάρχης δασών Ν. Κιλκίς κ. Παπαδημητρίου , οι πρόεδροι των εμποεπαγγελματικών συλλόγων Πολυκάστρου & Γουμένισσας, κ. Αδαμόπολος και κ. Τραχανίδης, πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Κάρπης, Στάθη και Γουμένισσας οι Παίονες και ο Διογένης ο Σινωπεύς, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.   
Κατ’ομολογία των παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε μια καταπληκτική εκδήλωση οι οποίοι αποχωρώντας εξέφραζαν τα συγχαρητήρια τους προς το Δ.Σ.
Την Καθαρά Δευτέρα το μεσαίο χορευτικό τμήμα έλαβε μέρος στις εκδηλώσει της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, παρουσιάζοντας χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας

Επόμενες
εκδηλώσεις
του συλλόγου
•17 Μαρτίου καφές για τις κυρίες – μέλη στο εντευκτήριο του συλλόγου, ώρα 17.00 μμ
• 18 Μαρτίου λειτουργία της εκκλησίας του Αγίου Τρύφωνα για τους Β’ Χαιρετισμούς ώρα 17.00 μμ
•19-20-21 Μαρτίου ριήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο – Λουτράκι – Επίδαυρο.