Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:46:24 πμ
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2009 04:19

Στην Παλιά Επτάλοφο στήνουν πανηγύρι

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2009 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Παλιά Επτάλοφο στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Τάουτλη), η οποία εορτάζει. Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» με μεγάλη χαρά διοργανώνουν μία ποντιακή βραδιά για όλους τους φίλους του συλλόγου. «Τους τελευταίους μήνες με την δημιουργία των Blog (http://akriteseptalofou.blogspot.com/ , http://akrites.madblog.gr/) και της ομάδας στο Facebook, οι φίλοι του συλλόγου αυξήθηκαν, η συμμετοχή και η στήριξη τους είναι συγκινητική.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μία βραδιά με ΔΩΡΕΑΝ φαγητό και ποτό και πολύ ποντιακή μουσική και χορό, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να σας ευχαριστήσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες για την άμεση και αφιλοκερδή συμμετοχή τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.:
Ποιους ευχαριστούν; Ιδού:
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΓΕΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΛΥΡΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΣΙΔΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΤΣΟΠΟΖΙΔΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΛΑΡΙΝΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΩΠΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΟ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ
ΝΤΑΟΥΛΙ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΓΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΠΟΥΤΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΓΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΡΑΜΣ
ΡΟΥΛΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
Κάθε προσφορά δεκτή για την οργάνωση της εκδήλωσης. Όσοι θέλετε μπορείτε να προσφέρετε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, όλοι οι δωροθέτες θα αναρτούνται άμεσα (με κάρτα και link) στα Blog (http://akriteseptalofou.blogspot.com/ , http://akrites.madblog.gr/) και την ομάδα στο Facebook.