Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 2:45:53 μμ
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 18:43

Στο Δήμαρχο Κιλκίς ο Μουσικός Σύλλογος Jam, πρόταση για Μουσική Βιβλιοθήκη και Μουσείο

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου Jam, πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Κιλκίς, Κυριακίδη Δημήτριο, με σκοπό αρχικά να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του και εν συνεχεία να καταθέσει τις προτάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το έτος 2024.

 

Στη συνάντηση ήταν παρόν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοσμίδης Θεμιστοκλής, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει πάντα τις δράσεις του Συλλόγου. Από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διεξαγωγή του 2ου Rock & Race Festival σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΧΩΜΑ Κιλκίς. Μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη, συνδιοργάνωση των δύο Συλλόγων, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, τέθηκαν τα θεμέλια για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του 2ου αυτού Festival.

Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα συζητήθηκαν πολλές από τις προτάσεις του συλλόγου, μια από αυτές είναι η δημιουργία  «Μουσικής Βιβλιοθήκης» και «Μουσείου Μουσικής», χώροι τους οποίους θα μπορούν να επισκέπτονται μαθητές, αλλά και φίλοι της μουσικής γενικότερα, οι οποίοι θέλουν να μελετήσουν και μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτήν.

Τέλος, επισημάνθηκε η στήριξη και συμμετοχή του Μουσικού Συλλόγου Jam σε δράσεις του Δήμου, αλλά και η περαιτέρω συνεργασία με άλλους συλλόγους του Δήμου με σκοπό την προβολή και προώθηση του τόπου.