Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:35:38 πμ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 20:03

Στο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς Νίκος Τοπαλίδης

Επίσκεψη στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο για την ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς Νίκος Τοπαλίδης.

 

Ο κ. Τοπαλίδης αφού ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο ποιμενάρχη, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές όλων των μελών της ΝΔ προς τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου.

Στη σύντομη συνομιλία τους, αμέσως μετά την ανταλλαγή ευχών, τόσο ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ν. Τοπαλίδης, όσο και ο σεβασμιότατος κ.κ. Βαρθολομαίος συμφώνησαν να συνεχίσουν και στο μέλλον από κοινού να στηρίζουν τους αδύναμους πολίτες με προσφορές και δωρεές, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, Σε συνεργασία πάντα με τη ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ.

Ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Κιλκίς της ΝΔ σε δήλωσή του μετά το πέρας της επίσκεψης στο Επισκοπείο εξήρε το έργο και την μέχρι σήμερα ενεργό παρουσία και πορεία του κ. Βαρθολομαίου στον τόπο, εκφράζοντας την χαρά και ικανοποίησή του, που ένας φωτισμένος και άξιος ιεράρχης ηγείται της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, κάνοντας το ποίμνιο να προσέρχεται όλο και περισσότερο στο ιερό καταφύγιο της Εκκλησίας μας.

Τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς συνόδευσε στην επίσκεψή του στον Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο και το μέλος της τοπικής οργάνωσης κ. Αθανάσιος Σεφερίδης.