Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 1:49:58 μμ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:15

Στο πνεύμα των γιορτών βρέθηκε ο Δήμος Γαλλικού

Στο πνεύμα των γιορτών κινήθηκε ο Δήμος Γαλλικού. Συγκεκριμένα, την πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Γαλλικού, Θεοδωρίδης Γεώργιος, συγκέντρωσε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους ευχαρίστησε για την εργατικότητα και επιμονή που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά». Όπως δήλωσε, «Με το βλέμμα στραμμένο στο 2010 και παρά το δυσμενές διεθνές οικονομικό περιβάλλον οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο». Σε κάθε υπάλληλο, ο Δήμαρχος προσέφερε ένα συμβολικό δώρο, την παραδοσιακή βασιλόπιτα.


Εκπρόσωποι της 71ης Ταξιαρχίας Πεζικού του ΓΕΣ, μαθητές, μαθήτριες και μέλη συλλόγων έψαλλαν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, στον Δήμαρχο Γαλλικού, Γεώργιο Θεοδωρίδη, δίνοντας ευχάριστη νότα στην τελευταία ημέρα του 2009.
Όσους έσπευσαν να του ψάλλουν υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Γαλλικού.  Συγκεκριμένα, του έψαλλαν τα κάλαντα και του ευχήθηκαν εκπρόσωποι  των περισσότερων τοπικών συλλόγων καθώς και πολλοί μικροί φίλοι, οι οποίοι με την επιδεξιότητα τους σκόρπισαν χαμόγελα και συγκίνηση στο Δήμαρχο και τους παρευρισκομένους. Ο Δήμαρχος προσέφερε σε όλους κεράσματα, ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία πάνω από όλα.
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς μετά την λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο Ναό του Αγίου Αθανασίου, ο Δήμαρχος Γαλλικού υποδέχθηκε τους κατοίκους στη Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου, όπως κάθε χρόνο,  και πρόσφερε σε όλους χριστουγεννιάτικα εδέσματα.