Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 2:29:14 πμ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 08:55

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς από το Λύκειο Ελληνίδων του Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τα Λύκεια Ελληνίδων παράρτημα Λάρισας και Βόλου, αποφάσισε όπως συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Μετά από δύο εβδομάδες συγκέντρωσης αγαθών και χρημάτων από τα μέλη, τους φίλους, τους χορευτές και τα μέλη του Δ.Σ. την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης στο Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας με σκοπό αυτά να διανεμηθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης κατατέθηκε ποσό 500 ευρώ στο Λύκειο Ελληνίδων Βόλου προκειμένου κι εκεί να βοηθηθούν οικογένειες που ακόμη δεν έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους και έχουν άμεση ανάγκη χρημάτων.

Το Λ.Ε.Κ. ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τους χορευτές και τα μέλη του Δ.Σ. για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων για τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η μεγάλη οικογένεια των Λυκείων των Ελληνίδων είναι ενωμένη και έτοιμη να συνδράμει όπου και όταν αυτό χρειάζεται.

Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς