Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, 1:21:26 πμ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 16:57

Συναυλία Καλλιτεχνικών Τμημάτων Κιθάρας-Αρμόνιου του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς

oponga
Μια μεγάλη συναυλία για το μουσικόφιλο κοινό του Κιλκίς, έδωσαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου οι μαθητές των Καλλιτεχνικών Τμημάτων Κιθάρας και Αρμονίου του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία μικρών και μεγάλων, συγγενών και φίλων, τα παιδιά και οι νέοι που συμμετείχαν, πραγματοποίησαν μια αξιόλογη εμφάνιση, αντάξια της δουλειάς που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Αρχικά εμφανίστηκαν οι μαθητές του Τμήματος Αρμόνιου, 16 στο σύνολο, οι οποίοι έπαιξαν μελωδίες που διδάχθηκαν, με τη βοήθεια του δασκάλου τους Γιώργου Ξανθόπουλου.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη έλαβαν οι 45 περίπου μαθητές του Τμήματος Κιθάρας. Με τις κιθάρες τους ανά χείρας και με σκηνική παρουσία που θα ζήλευαν μεγάλοι ερμηνευτές, υπό τις οδηγίες του δασκάλου τους Γκιγιόμ Σαρποτιέ ερμήνευσαν τραγούδια ξένης και εγχώριας παραγωγής και πραγματοποίησαν κατά κοινή ομολογία μια εξαιρετική συναυλία.
Οι μαθητές και των δύο Τμημάτων βαθμολογήθηκαν με το άριστα του κοινού, που δεν σταματούσε να επιβραβεύει τις προσπάθειές τους με το χειροκρότημά του.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας σε δήλωσή του για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στα Καλλιτεχνικά Μουσικά Τμήματα του Δήμου Κιλκίς, συνεχάρη τόσο τους δασκάλους για την δουλειά τους όσο και τους μαθητές για την αγάπη τους για τη μουσική.