Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 1:25:33 πμ
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:16

Τα όνειρα ενίοτε δημιουργούνται από τα καρέ

Τώρα που κλείσαμε με τα επίκαιρα θέματα και έχουμε πια τους τοπικούς μας άρχοντες, ανοίγει και πάλι η ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΘΟΝΗ. Ανοίγει, για να φωτίσει τις νύχτες μας στη σκοτεινή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του δήμου Κιλκίς. Σας προσκαλούμε, μια βραδιά κάθε εβδομάδα, να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ταινία. Οι προβολές επιλεγμένων ταινιών από την πρόσφατη σοδειά του παγκόσμιου κινηματογράφου, θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010, με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α Δήμου Κιλκίς και της Κοινωνίας Πολιτών Νομού Κιλκίς.

Είσοδος ελεύθερη!!!
Welcome


Σκηνοθεσία:  Φιλίπ Λιορέ
Πρωταγωνιστούν:  Βενσάν Λιντόν, Φιράτ Αϊβερδί, Οντρέ Ντανά, Ντέρια Αϊβερδί, Τιερί Γκοντάρ, Σελίμ Αγκουλ
Έτος:  2009
Χώρα:  Γαλλία
Διάρκεια:  115'         
Σύνοψη:  
Είκοσι δύο μίλια νερού (η απόσταση ανάμεσα στο Καλαί και το Ντόβερ) στέκονται τελευταίο εμπόδιο για να ξανασυναντηθούν ο Μπιλάλ (Φιράτ Αϊβερδί) με την αγαπημένη του Μίνα (Ντέρια Αϊβερδί).
Ο Μπιλάλ έφυγε από το Ιράκ και μετά από πορεία 4.000 χιλιομέτρων, περνώντας από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, βρίσκεται στη γαλλική πόλη Καλαί. Στην προσπάθειά του να εισέλθει λαθραία στη Βρετανία, όπου ονειρεύεται να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής, το ταξίδι του τερματίζεται απότομα καθώς οι αρχές τον εντοπίζουν και τον θέτουν υπό επιτήρηση.
Βλέποντας τις Βρετανικές ακτές τόσο κοντά, αποφασίζει να διασχίσει τη θάλασσα κολυμπώντας, αψηφώντας τους κινδύνους ενός τέτοιου εγχειρήματος. Γνωρίζει και γίνεται φίλος με τον Σιμόν, έναν πρώην πρωταθλητή κολύμβησης ο οποίος δουλεύει ως προπονητής στο τοπικό κολυμβητήριο. Όταν o Μπιλάλ του εκμυστηρεύεται το λόγο που θέλει να βρεθεί στην Αγγλία, ο Σιμόν συγκινείται από τον έρωτα του νεαρού και την αποφασιστικότητα του. Αποφασίζει να τον βοηθήσει και τον προπονεί για να διασχίσει το κανάλι...
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς
Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου
Ώρα 21.00