Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 3:38:38 μμ
etpa
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 20:43

Τελετή λήξης των προπονήσεων ενόργανης γυμναστικής στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids

Συντάκτης:

Μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που ήταν γεμάτη δυσκολίες για όλους και κυρίως για τα μικρά παιδιά, που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν το σχολείο και τους φίλους τους για να παραμείνουν ασφαλείς.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids ήταν συνεχώς κοντά στους μικρούς τους φίλους με σύγχρονες και ασύγχρονες δραστηριότητες μέσω διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να κρατήσουμε την επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Έτσι, την Παρασκευή που πέρασε, στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics έφτασε η ημέρα να ανταμειφθούν οι κόποι όλης της χρονιάς των μικρών μας αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής. Η ημέρα για δείξουν στους αγαπημένους τους γονείς τη βελτίωση και τις επιδόσεις τους στο άθλημα που προπονούνταν όλη τη χρονιά. Οι αθλήτριες πραγματοποίησαν μια επίδειξη. Με καλεσμένους τους γονείς και τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα, τα κορίτσια ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τις ασκήσεις ευλυγισίας και ισορροπίας, και το χορευτικό που ετοίμαζαν με την καθοδήγηση της προπονήτριας τους. Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά και δωράκια και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλη τη χρονιά και για την παρουσία τους στην επίδειξη. Και φυσικά ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά για την υπομονή τους και την επιμονή τους παρά τις δύσκολες ημέρες που πέρασαν. Από Σεπτέμβρη ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις, πάντα με διάθεση και πολύ μεράκι!

Πολυμέσα