Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 9:32:02 μμ
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2008 15:30

Τέλος καλοκαιριού στο δήμο Γαλλικού

Με ένα απολαυστικό τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες, αποχαιρέτησε ο δήμος Γαλλικού το φετινό καλοκαίρι.
Το τριήμερο άνοιξε την Παρασκευή, 29 Αυγούστου με τα χορευτικά συγκροτήματα Γαλλικού «Ο Εχέδωρος», Πικρολίμνης και Μανδρών, καθώς και του ΚΑΠΗ Διαβατών, που κράτησαν συντροφιά στους παρευρισκόμενους μέχρι αργά το βράδυ.
Παρόντες την πρώτη ημέρα ήταν ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γιώργος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι, Κώστας Σβέρκος και Θεόφιλος Μουρατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής ν. Κιλκίς και πρ. Υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, Αλέξανδρος Σαββίδης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι, Χριστόδουλος Ζώτος, Άννα Δημάκη και Αναστάσιος Ιωαννίδης, καθώς και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Κώστας Γιαννόπουλος.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γαλλικού, έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Πολιτιστική Επιτροπή Γαλλικού, που όπως είπε, «με ποιότητα, αλλά και σεβασμό στην παράδοση, μας προσφέρουν κάθε χρόνο προσεγμένες εκδηλώσεις».
Περίπτερα είχαν στήσει ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Σάντας, η Κίνηση Γυναικών Παντελεήμονα με λικέρ, μαρμελάδες και διάφορα εδέσματα, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Εχέδωρος», με παραδοσιακές στολές και dvd με φωτογραφίες από το αρχείο του Συλλόγου, όπως επίσης και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ) του Δήμου.  
Τη δεύτερη ημέρα, 30 Αυγούστου, ακολούθησε λαϊκορεμπέτικη βραδιά με το οκταμελές συγκρότημα «Παλιοί Διαβάτες» από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το τριήμερο έκλεισε την Κυριακή 31 Αυγούστου, με το λούνα παρκ το πρωί για τα μικρά παιδιά, και το βράδυ με την rock συναυλία, από το θεσσαλονικιώτικο συγκρότημα  «De Niro», που ξεσήκωσε κυριολεκτικά τους νέους.
Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Γαλλικού, εκτός από το λούνα παρκ που έλαβε χώρα στο δημοτικό Σχολείο Γαλλικού.