Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 3:29:03 μμ
etpa
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2007 07:21

Τιμή στη τρίτη ηλικία

Συντάκτης:
 Με ενθουσιασμό και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου από τον Σύλλογο “Άγιος Τρύφων” Γουμένισσας, η εκδήλωση για την 3η Ηλικία.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αστέριος Τάτσης στο χαιρετισμό του υπενθύμισε στους παρευρισκομένους ότι τα άτομα ηλικίας αυτής είναι το παρελθόν μας, και ότι βλέποντας τους παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε στο μέλλον.
Το Διοικητικό Σουμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να τιμήσει το γηραιότερο ζευγάρι της ημέρας, προσφέροντας τους από ένα συμβολικό δώρο, που τους υπενθυμίζει την γιορτή αυτή.
Τυχεροί ήταν ο Γιαννακός Γεώργιος 87 ετών (ήρθε από το Άνω Βοδενό μόλις τεσσάρων ετών), και η σύζυγός του Βασιλική Γιαννακού 82 ετών.
Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν πλούσια παραδοσιακά θρακιώτικα εδέσματα. Την έναρξη έκανε το εφηβικό χορευτικό τμήμα παρουσιάζοντας τους ο αντιδήμαρχος Γουμένισσας κ. Αλέκος Κουσιδώνης, η υπεύθυνη Πολιτιστικών κ. Αφροδίτη Περπερίδου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Τζούρτζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Τρέγκας και Δημήτριος Γραμματικός, ο πατήρ Δημήτριος Ιγνατιάδης, ο Λυκειάρχης Κ. Βαλτάκης, ο Γυμνασιάρχης Ευάγγελος Ζιέλκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Παίονες” Χρήστος Τάσιος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Πολυκάστρου Νικόλαος Δαμακούδης, η δικηγόρος Θεοδώρα Χειμωνίδου και πλήθος κόσμου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης, Δήμο Γουμένισσας, το οινοποιείο κ. Μπουτάρη (Τάσκο Δημήτριο), κ. Αϊδαρίνη, κ. Κώστα Πετσανούκη, κ. Κούλα Ζαδραζάνη, κ. Γεωργία Κρομλίδου, κ. Δημήτριο Λαϊνά και όλες τις κυρίες που πρόσφεραν πλούσια παραδοσιακά φαγητά και γλυκά.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαριστεί “τους ανθρώπους του συμβουλίου, γιατί τα συγχαρητήρια ανήκου σε αυτούς, τον αντιπρόεδρο κ. Σταύρο Ματζίρη, τον ταμία κ. Λάκη Βοσκίδη, την γραμματέα Κυριακή Κύρου, την υπεύθυνη αιμοδοσίας και χορευτικών Αναστασία Καζέλη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αντωνία Γραικού”.