Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 9:33:41 μμ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 10:46

Το ΚΚΣ Κιλκίς στους Special Olympics

kks


Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης για άλλη μια φορά είχε τη χαρά να στείλει μια αποστολή με 2 παιδιά και τη συνοδεία μιας προπονήτριας στους  αγώνες των Special Olympics που φέτος διοργανώθηκαν στην Βαρσοβία από τις 18-23 Σεπτεμβρίου. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής :
Πασχαλίδου Όλγα  : 1η  στη σφαίρα γυναικών 3kg
Αμοιρίδης Αδάμ : 3ος   στα 400m 4ος στα 800m
Τα παιδιά έδεξαν απίστευτο  ζήλο και σθένος σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους  υπό την καθοδήγηση και το προπονητικό βλέμμα της γυμνάστριας Κωνσταντίνας Μπουρλούκα.
Με την όλη τους παρουσία στην Βαρσοβία έκλεψαν τις εντυπώσεις και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση των Special Olympics που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα .
Εμείς , η Πρόεδρος και το προσωπικό του Κ.Κ.Σ , τους ευχόμαστε πάντα ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
Οι αθλητές εκπροσώπησαν επάξια τόσο τα σχολεία τους όσο και το νομό μας κερδίζοντας σπουδαίες διακρίσεις και κάνοντας περήφανους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους εμάς τους συμπολίτες τους.

Ευχαριστήριο
Η  Πρόεδρος, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν.Κιλκίς  θέλουν να ευχαριστήσουν   τους ιδιοκτήτες για την φιλοξενία και την παράθεση γεύματος στο Café bar ΚΑΚΤΟΣ την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.