Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 1:01:23 πμ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 20:22

Το ΛΥΚΕΙΟ στην Εμποροπανήγυρη

lykeio-ellhnidon
Η αρχή της «σχολικής» χρονιάς του Λυκείου των Ελληνίδων σφραγίστηκε με την συνεργασία του με τους τοπικούς φορείς της πόλης. Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, το Λύκειο Ελληνίδων συμμετείχε στην «ημέρα παράδοσης» των εορταστικών εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης, με ένα μέρος χορευτών, από τα εφηβικά τμήματά του, να παρελαύνουν χορεύοντας επί της 21ης Ιουνίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., στα νέα γραφεία του Λυκείου (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο Κιλκίς).
Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. Επίσης, για τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.lekil.gr  ή να απευθύνεστε στη γραμματεία μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Θεωρώντας ότι και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα στηρίξετε τα τμήματα του Λυκείου, ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή χορευτική χρονιά.