Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 11:32:48 μμ
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 23:20

Το Λύκειο στην Εμποροπανήγυρη

lykeio-ellinidon-kilkis
Για ακόμη μία χρονιά το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συνεργάστηκε με τους τοπικούς φορείς της πόλης συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης του Δήμου και συγκεκριμένα τις ημέρες Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Την Πέμπτη συμμετείχε στο υπαίθριο λαογραφικό μουσείο, που έλαβε μέρος επί της 21ης Ιουνίου εκθέτοντας 14 παραδοσιακές φορεσιές από περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Νησιωτικής Ελλάδας. Με την έκθεση αυτή το Λ.Ε.Κ. έδειξε το έργο και την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το τμήμα της ιματιοθήκης που διαθέτει με αυθεντικά κομμάτια ή ακριβή αντίγραφα αυτών.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή, το Λύκειο Ελληνίδων συμμετείχε στην «ημέρα παράδοσης» των εκδηλώσεων, με τα εφηβικά τμήματά του να παρελαύνουν χορεύοντας επί της 21ης Ιουνίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., από την 1η Σεπτέμβρη, στα γραφεία του Λυκείου, στη διεύθυνση Ν. Παναγιώτου 7.
Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. Επίσης για τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.lekil.gr  ή να απευθύνεστε στη γραμματεία μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Θεωρώντας ότι και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα στηρίξετε τα τμήματα του Λυκείου, ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή χορευτική χρονιά.