Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 10:00:35 πμ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 09:28

Του εθελοντισμού και της προσφοράς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρονερίου ν. Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρονερίου ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Προέδρου της Κοινότητας για συμμετοχή στην εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του χωριού.

 

«Η ανταπόκριση του Συλλόγου μας ήταν αυθόρμητη και με ενθουσιασμό, τονίζει το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, καθώς η ενέργεια αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αμέριστης υποστήριξής μας στην τοπική κοινωνία.

Πιστεύουμε ότι η εθελοντική εργασία αποτελεί τον πυρήνα κάθε θετικής αλλαγής. Μέσα από την ενεργή μας συμμετοχή, εκφράζουμε έμπρακτα την αφοσίωσή μας στο περιβάλλον και στο όραμα μας για μια κοινότητα βασισμένη στην αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.

Είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας και ευελπιστούμε η προσπάθειά μας να αποτελέσει πρότυπο για μελλοντικές δράσεις.

Τέλος, καλούμε όλους τους κατοίκους να αγκαλιάσουν τον εθελοντισμό και να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις που ωφελούν το σύνολο. Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινότητά μας».