Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:08:59 πμ
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 21:26

Χορός και χορευτικά των Κρητών

arkadi-horeutes
Το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Νοµού Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» ανακοινώνει:
1. Την διενέργεια του ετήσιου κρητικού χορού, που θα γίνει το Σάββατο 3 Νοεµβρίου 2012 και ώρα 21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΘΕΑΤΡΟ» Κιλκίς (1ο χλµ επαρχιακής οδού Κιλκίς Ευκαρπίας). Την εκδήλωσή θα πλαισιώσουν οι παραδοσιακοί καλλιτέχνες Γιώργης Παπαδάκης, Γιώργης Χριστονάκης, Μηνάς και Δηµήτρης Παπαδάκης. Προσκαλούνται όλα τα µέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να τιµήσουν µε την παρουσία τους το γνήσιο και παραδοσιακό γλέντι µε κρητικά εδέσµατα. Προσκλήσεις θα διατίθενται στην είσοδο της αίθουσας.
2. Την επιθυµία να ευχαριστήσει όλους τους φίλους, όλων των ηλικιών, για την αθρόα και ολόψυχη συµµετοχή τους στα χορευτικά τµήµατα αρχαρίων. Η συνεπής συµµετοχή τους µας γεµίζει χαρά και µας ενδυναµώνει για να συνεχίσουµε µε ακόµη µεγαλύτερη δύναµη και όρεξη τις προσπάθειές µας.
3. Την πρόθεση για την δηµιουργία Τράπεζας Αίµατος, τις αµέσως επόµενες ηµέρες, προκειµένου να καλυφθούν έκτακτες οικογενειακές ανάγκες σε αίµα όλων των µελών και των φίλων του Συλλόγου µας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι υποψήφιοι αιµοδότες µπορούν απευθύνονται στα µέλη του ΔΣ.