Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 1:22:48 πμ
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 14:15

Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία αγάπης για 2η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Κομμωτών Κιλκίς

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο κάνουν πράξη για 2η χρονιά τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων Ν. Κιλκίς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και συνδράμοντας - με τον δικό τους τρόπο – σε δράσεις αλληλεγγύης σε σύμπραξη με τους εφημέριους των Ιερών Ναών Πεντεκαιδεκα Μαρτύρων, Παναγία και Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίου καθώς και με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δ. Κιλκίς.

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς  μέλη του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων θα κάνουν δωρεάν, περιποίηση της κόμης πολιτών.

“Μπορούμε με μία απλή και ταυτόχρονα συμβολική κίνηση-δράση να δώσουμε και εμείς αγάπη και φροντίδα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη” τονίζουν τα μέλη του Συλλόγου.

Οι ώρες και οι χώροι διεξαγωγής της δράσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο

Κιλκίς: Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα στον χώρο της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Για την διεξαγωγή της δράσης, ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετέχουν, τις εταιρείες που διαθέτουν τα προϊόντα περιποίησης και στέκονται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού για την προβολή της δράσης.

Σύλλογος Κομμωτών/Κουρέων Ν. Κιλκίς