Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020, 2:34:56 πμ
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 20:27

Δωρεά δυο αεροστρωμάτων ΜΕΘ από την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου

Συντάκτης:

Στη δωρεά δυο αεροστρωμάτων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου προχώρησε η Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου-KONVA ΑΕΒΕ, ενισχύοντας έτσι τη ΜΕΘ και συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου Covid-19.

 

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα νοσηλευτικά ιδρύματα λόγω της πανδημίας και με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας φροντίδας των βαρέως νοσούντων ασθενών, η εταιρεία αποφάσισε να στηρίξει το Νοσοκομείο με τη δωρεά των ειδικών αεροστρωμάτων, η οποία παραδόθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου-KONVA ΑΕΒΕ, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Τζίκα και εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή Κιλκίς, στο Σταυροχώρι, παράγοντας τα φημισμένα προϊόντα «Τράτα» και «Φλόκος», η δωρεά αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς το Νοσοκομείο και τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης συνεχίζοντας, σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, το έργο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Τις θερμές του ευχαριστίες για τη δωρεά της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου-KONVA ΑΕΒΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «παρόμοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, καθώς νιώθουμε πως στον αγώνα που καθημερινά δίνουμε απέναντι στην πανδημία της νόσου Covid-19, δεν είμαστε μόνοι».

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ