espa pkm

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, 1:38:41 μμ
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 14:35

Η ανευθυνότητα του διαδικτύου και το 525 Μ.Κ. Πολυκάστρου

Ζούμε θέλοντας και μη στην εποχή του διαδικτύου με τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του.
Ανεβάζει κάποιος μια καταγγελία σε κάποιο blogs και αυτή αναπαράγεται στη συνέχεια χωρίς έλεγχο και διασταύρωση. Και μετά άντε να βγάλεις άκρη από πού και πως προέκυψε, αν είναι έγκυρη η πληροφόρηση ή όχι.Και φθάνουμε να θίγονται πρόσωπα ή φορείς, που στη συνέχεια αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν πως… δεν είναι ελέφαντες!
Κάπως έτσι βρέθηκε να …απολογείται η 33η Ταξιαρχία Πολυκάστρου και το Τάγμα 525 στο ΓΕΣ για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο, για δράση χρυσαυγιτών ΕΠΟΠ στη μονάδα. Πετάει κάποιος ένα: «χρυσαυγίτες στο 525 στο Πολύκαστρο» και μετά αυτό απλώνεται ανώνυμα και ανεύθυνα.
Προσοχή λοιπόν από που αντλείται πληροφόρηση μέσα στο χάος του διαδικτύου. Στο διαδίκτυο το πρώτο ερώτημα θα πρέπει να είναι: Ποιος το λέει, ποιος το γράφει!