Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 8:17:31 πμ
etpa
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:33

Μας έδωσαν μισή λαϊκή, μας πήραν 5 ημέρες!

Συντάκτης:

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου «φώναζαν» ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, και η παράταξη “Συμμετέχω” για το μέτρο του κλεισίματος των λαϊκών αγορών στο ν. Κιλκίς.
Τελικά, μετά και τα 122 αρνητικά δείγματα από τη Γουμένισσα, η παρέμβαση του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά την Τρίτη 15/9 έδωσε λύση και από την Τετάρτη οι λαϊκές αγορές (μισο)πραγματοποιούνται στο νομό Κιλκίς με το 50% των εκθετών.


Θετικό; Θετικότατο, έστω και κατά το ήμισυ. Αλλά δεν γίνεται, το Σάββατο κάποιοι μικροπωλητές να επιτίθενται στον Φραγγίδη, γιατί πρότεινε το 50% (και ας μην είχε τα 122 αρνητικά δείγματα) και την Τρίτη να πανηγυρίζουν γιατί θα ξαναλειτουργήσουν οι λαϊκές με το 50% των εκθετών.
***
Όμως, η σχετική απόφαση που βγήκε και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, μας φόρτωσε και 5 ημέρες ακόμη καραντίνας. Στην αρχική ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων για τους τέσσερις νομούς (Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία και Πιερία) γνωρίζαμε πως αυτά τελειώνουν στις 25 Σεπτεμβρίου. Τελικά δόθηκε μια μικρή παράταση και πάμε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.
Κι εκεί να μείνουμε!