Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 12:56:58 πμ
etpa
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 23:37

Με δύο παρατάξεις ο ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Συντάκτης:

Δεν μπορεί να έχει παράπονα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, αφού βρέθηκε να έχει δυο παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς. Η «επίσημη» είναι του Δημήτρη Αγαθόπουλου και η ανεπίσημη, η imitation, είναι του Παύλου Τονικίδη, όση δηλαδή απέμεινε, Κώστας Ζώτος, Βασίλης Καραμπίδης...

Ο κορμός της έχει προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ και στις προχθεσινές εσωκομματικές εκλογές οι δυο παρατάξεις βρέθηκαν και πάλι απέναντι. Μόνο που τώρα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και οι δυναμικές.
Απέναντι βρέθηκαν οι δυο παρατάξεις και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με τον Αγαθόπουλο να καταγγέλλει και πάλι το θέμα της λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας βιομηχανικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, θέμα για το οποίο είχε ψηφίσει υπέρ η παράταξη Τονικίδη και στο «υπέρ» έμεινε και προχθές.
Τελικά, ως μέλη πλέον του ιδίου κόμματος, ως σύντροφοι, θα συντονίσουν τη δράση τους, θα κάνουν κοινά προσυμβούλια, θα τους καθοδηγήσει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή; Είναι τα μεγάλα ερωτήματα που ταλανίζουν την κοινωνία του Κιλκίς.
***
Πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητη η κόντρα και η αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο, του κ. Αγαθόπουλου με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Βασίλη Καραμπίδη, δημοτικό σύμβουλο του κ. Τονικίδη, αλλά και μέλος του Σύριζα.