Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 4:57:26 μμ
etpa
Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 21:19

Ο Αντικυβερνητικός Παύλος και ο Αντιδήμαρχος επί του Τύπου

Συντάκτης:

Και για να ολοκληρώσουμε με τους αρχηγούς στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, ο κ. Παύλος Τονικίδης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και την αντικυβερνητική του τοποθέτηση, κάτι σαν ζέσταμα για τις βουλευτικές εκλογές και τη φιλοδοξία του να εκφράσει τον κόσμο της Αριστεράς.


Βρήκε την ευκαιρία λοιπόν και πάλι να επιτεθεί στην κυβέρνηση και ως δημοτικός σύμβουλος να την καταγγείλει για επικοινωνιακή αντιμετώπιση της πανδημίας!

***
Τρεις ώρες κράτησε ο προ ημερησίας διάλογος στο δημοτικό συμβούλιο και στο τέλος τσακώνονταν οι σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας για το χαμηλό επίπεδο διαλόγου, προτάσεων, αντιπροτάσεων και πάει λέγοντας.

***
Α, για να μην το ξεχάσουμε. Αντιδήμαρχος αφιέρωσε δέκα λεπτά για να απαντήσει σε σχόλιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ! Το επισημαίνουμε, μόνο για να το γενικεύσουμε, για να έχει ουσία και ο λόγος μας.
Ότι τα σχόλια εφημερίδας θα γίνονται θέμα απάντησης στα δημοτικά συμβούλια, αυτό μας ξεπερνά. Όταν σχολιάζει μια εφημερίδα, για το τι είπε ή έκανε κάποιος δημοτικός σύμβουλος, η απάντηση δίνεται στην εφημερίδα και δεν αφορά το δημοτικό συμβούλιο κ. Πρόεδρε, για να μονολογεί κάποιος επί δέκα λεπτά. Ποτέ δεν στερήσαμε το λόγο ή τον αντίλογο σε κανέναν.
Κάναμε κριτική και για το τι είπε η κα Αναστασιάδου στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η κα Αναστασιάδου το συζήτησε μαζί μας, δεν έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Κι αν το έφερνε, σίγουρα ο πρόεδρος θα την διέκοπτε και θα την «έστελνε» στην εφημερίδα και θα είχε δίκιο. Το γιατί επέτρεψε σ’ έναν αντιδήμαρχο να απαντά σε εφημερίδα, το ξέρει ο ίδιος, αλλά -από την πρώτη στιγμή- το γνωρίζαμε κι εμείς πως έτσι θα γίνει!