Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 12:21:18 μμ
etpa
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 21:20

Ο κ. Σχοινάς στην Παιονία. Άμποτε και στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Παρασκευή επισκέπτεται την Παιονία ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης και 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλιστα η επίσκεψη του κ. Σχοινά στην Ευρωπό και στον αρχαιολογικό της χώρο εμπεριέχει αυταπόδεικτα και τον συμβολικό της χαρακτήρα ως επιστροφή -προσκύνημα στις ρίζες του ευρωπαϊκού πολιτισμού.


Ο κ. Σχοινάς λοιπόν στα μέρη μας και είναι μια ευκαιρία για το Δήμο Παιονίας να αξιοποιήσει την επίσκεψή αυτού του τόσο σημαντικού συμπατριώτη μας.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε μια σχετική εισήγηση-πρόταση της δημοτικής συμβούλου Κιλκίς-δικηγόρου Καλλισθένης Πάκα σε συνεδρίαση του σώματος όπου αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης του δήμου με ανάληψη εξωστρεφών πρωτοβουλιών. Μεταξύ αυτών και της δυνατότητας λειτουργίας Γραφείου του Δήμου Κιλκίς στις Βρυξέλλες.
Η κ. Πάκα μάλιστα προσφέρθηκε να θέσει τις καλές της υπηρεσίες και τις γνωριμίες της στην υπηρεσία του δήμου ώστε να επισκεφθεί το Κιλκίς ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο χαλκιδικιώτης στην καταγωγή Μαργαρίτης Σχοινάς θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Παιονία. Πρόλαβε ο Κώστας Σιωνίδης. Αλλά δεν σημαίνει πως η πρόταση Πάκα δεν μπορεί κάποια στιγμή να αξιοποιηθεί και να ξαναδούμε τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα μέρη μας.