espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 2:24:05 πμ

Σχόλια

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 21:33

Εξ ...αγκύρας πηγής

Συντάκτης:

Το κόλπο με την τεχνητή αύξηση των γαλάζιων μελών ιδιαίτερα ενόψει  εσωκομματικών ή πάσης φύσεως εκλογών (ανάδειξης υποψηφίων κ.ο.κ) είναι γνωστό καθώς το ακολουθούν και άλλα κόμματα. Συνήθως οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καταβάλλουν εξ ιδίων το κόστος εγγραφής στο μητρώο του κόμματος ώστε να έχουν εξασφαλισμένο αριθμό ψήφων στις εσωκομματικές κάλπες.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 23:51

Αυτονόητα και παράδοξα

Συντάκτης:

Το αυτονόητο δήλωσε ο Τσιτουρίδης: Όταν ένας Καραμανλής - ο του Αχιλλέως  Κώστας- δηλώνει ότι " Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτήν την στιγμή είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, που η Νέα Δημοκρατία αυτά που λέει τα λέει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και λέει πολύ λίγα πράγματα. Εγώ δεν έχω δει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει και να υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Κάποιος άλλος τα έλεγε αυτά…» προφανώς δεν ζυγίζει σωστά τα λόγια του.

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 22:54

Διάρρηξη στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς!

Συντάκτης:

Ο υπάλληλος του ΟΤΕ που βρέθηκε για εργασίες κοντά στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς είδε πως η κεντρική του είσοδος είχε παραβιαστεί. Αμέσως ενημέρωσε το δήμο Κιλκίς για το συμβάν. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν παραβιάσει και τη μεταλλική είσοδο στα καμαρίνια του Θεάτρου.

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 00:17

Η Γουμένισσα θα περιμένει;

Συντάκτης:

To τέλος της αρχής του «Καλλικράτη»: «κάθε νησί και Δήμος», εξήγγειλε και επίσημα από τη Ρόδο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.
«Έχουμε αποφασίσει να μην θέσουμε θέμα γενικευμένης χωροταξικής αναδιάρθρωσης των ΟΤΑ, με την εξαίρεση βέβαια κάποιων οριακών περιπτώσεων, όπως οι τεράστιοι και μη λειτουργικοί Δήμοι που δημιούργησε σε κάποιες περιπτώσεις η αρχή, «κάθε νησί και Δήμος».

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 21:20

Διαρροές νερού

Συντάκτης:

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά - έως και τέρατα- για τις διαρροές νερού στο δίκτυο της ΔΕΥΑ εντός του Κιλκίς να διασαφηνίσουμε, με βάση όσα μας είπαν από τη ΔΕΥΑΚ:
Τα προβλήματα διαρροών εμφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο όταν η επιχείρηση προσπάθησε να συνδεθεί με δικά της μηχανήματα, με το νέο δίκτυο που ολοκληρώθηκε σε κάποιες περιοχές της πόλης.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 22:08

Τα Πάθη του Χριστού και η ΠΑΘΕ της ντροπής!

Συντάκτης:

Τον φίλο του και πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα φιλοξενούσε την Μ. Παρασκευή ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος. Δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και στον Οσιο Νικόδημο και στην τελετή Αποκαθήλωσης. Αμέσως μετά την τελετή, στο αρχονταρίκι της Μονής, Αδαμόπουλος και Κώστας Σιωνίδης «μπλόκαραν» τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να του θέσουν το σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση της ΠΑΘΕ, όπου τις τελευταίες ημέρες θρηνήσαμε από σοβαρά τροχαία έξι θύματα!

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 22:38

Πρόστιμα Τροχαίας

Συντάκτης:

Πήγε τις προάλλες πολίτης - οδηγός στα ΕΛΤΑ Κιλκίς  για να πληρώσει το πρόστιμο της Τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Βγάζει λοιπόν τα χρήματά του, υπολογίζει το 50% του αναγραφόμενου ύψους προστίμου και τα δίνει στον υπάλληλο. Στο "μουγιουρντί" της  Τροχαίας αναγραφόταν το γνωστό: Εφόσον καταβληθεί εντός προθεσμίας 10 ημερών καταβάλλεται το 50% του αναγραφόμενου προστίμου.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 23:09

Αχρείαστη όξυνση

Συντάκτης:

Το κάκιστο  κλίμα στις σχέσεις του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Βαφειάδη αποτυπώθηκε σε ένα ακόμα φραστικό - εντονότατο μάλιστα- επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 22:41

Τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης:

Δεν είναι εύκολο αυτήν την εποχή το κυβερνών κόμμα να οργανώνει ανοιχτή ομιλία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Κιλκίς, με τα προβλήματα να πιέζουν τους αγρότες και στο νομό μας οι αγροτοσυνδικαλιστές να πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.
Το τόλμησε όμως η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στην ομιλία του Βαγ. Αποστόλου αν και οι περισσότεροι δεν ήταν φίλα προσκείμενοι στο κυβερνών κόμμα.

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 20:27

Πολλαπλές αναγνώσεις

Συντάκτης:

Τελικά στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πήγε όποιος ήθελε και μπορούσε!    
Κάπως σαν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".  Μια ανάγνωση είναι πως 'Όλοι οι καλοί χωράνε".
Μια δεύτερη θα την άλλαζε σε "ελάτε να φανούμε πολλοί"
Και μια τρίτη "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"
Διαλέχτε.