Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 1:37:45 πμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 23:13

Παρά λίγο θα τους …έστελναν

Συντάκτης:

  Ήρθε το ζευγάρι από τη Γερμανία για να τελέσει το γάμο του στο Κιλκίς. Μέχρι εδώ όλα καλά. Σου λέει, θα μείνουμε μια δυο εβδομάδες, θα κάνουμε το γάμο μας, θα δούμε την πατρίδα μας και τους δικούς μας και επιστρέφουμε στις δουλειές μας.

Σινεμά με απόλυτη ασφάλεια. Όμορφες και δροσερές στιγμές πολιτισμού μπορείτε να ζήσετε -σχεδόν κάθε βράδυ- στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο του Κιλκίς. Πλήρως ανακαινισμένος ο χώρος, μειωμένο το εισιτήριο στα 3 ευρώ και εξαιρετικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Σάρωσε το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με τους μαθητές να λένε το μοναδικό και υπέροχο «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Κιλκίς, για τη μάχη που έδωσαν κατά της πανδημίας.
Το βίντεό μας ανέβηκε από μεγάλα και μικρά σάιτ σε όλη την Ελλάδα και μόνο στο κανάλι μας στο YouTube έφθασε τις 2.400 προβολές.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 22:53

Πόσοι βρέθηκαν στο Λόφο;

Συντάκτης:

Μόνιμη είναι η δικαιολογία κάμποσων δημοτικών συμβούλων όταν ασκείται κριτική για την απουσία τους από εκδηλώσεις εντός της πόλης, ακόμα κι όσες οργανώνει ο δήμος. "Δεν πήρα πρόσκληση" Διότι όλα κι άλλα. Οι άνθρωποι δεν πάνε πουθενά απρόσκλητοι.
Με κάθε σεβασμό λοιπόν στο θεσμικό τους ρόλο ρωτάμε: Στις εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη των πεσόντων ελευθερωτών της πόλης του Κιλκίς, κατά τον εορτασμό της 107ης επετείου της ιστορικής Μάχης, πόσοι σύμβουλοι παραβρέθηκαν στο Ηρώο της Μάχης στο φερώνυμο λόφο;

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 23:44

Τα δώρα του Κυριακίδη

Συντάκτης:

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος έδωσε δώρα από τον ‘’Αντώνη Τρίτση’’ στο Δήμαρχο Κιλκίς αλλά πήρε και τα ανταποδοτικά του! Ο Δημήτρης Κυριακίδης τον υποδέχθηκε με μπάντες (κυριολεκτικά)με τη Φιλαρμονική να παιανίζει στην είσοδο του Δημαρχείου. Μετά το τέλος της συνάντησης στο γραφείο του επέδωσε στον Θεοδωρικάκο το λεύκωμα των εκατό χρόνων της ιστορίας του Κιλκίς και η απονομή των δώρων ολοκληρώθηκε στη ΛΑΦ όπου του παρετέθη γεύμα.

Καίριος υπήρξε, όπως πάντα άλλωστε, στις επισημάνσεις του ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Αναγνώρισε γενικά την επιτυχή διαχείριση της κρίσης, επισημαίνοντας και αυτός ότι τα δύσκολα θα τα ζήσουμε από τον Σεπτέμβριο.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:07

Αθόρυβος

Συντάκτης:

Και κάπως έτσι ο Μπαλάσκας, ο Γιώργος Μπαλάσκας, χτίζει το προφίλ του ως ο αθόρυβος πλην όμως παραγωγικός αντιδήμαρχος.
Ο μίστερ αθόρυβος, όπως τον αποκαλούν.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:05

Μείωση τελών ζήτησε ο Φαχουρίδης

Συντάκτης:

Όλο το ενδιαφέρον της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς απορρόφησε η συζήτηση στα εκτός ημερήσιας διάταξης. Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η εξουθενωτική συζήτηση.
Ο Γιάννης Φαχουρίδης παρατήρησε ότι με όσα προηγήθηκαν λόγω πανδημίας "ζήσαμε την πλήρη απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου" προειδοποίησε ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και θα τα ζήσουμε σε λίγο καιρό, ενώ για την ανακούφιση των δημοτών ζήτησε την αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής. Ουσιαστικά δηλαδή ζήτησε να μειωθούν τα δημοτικά τέλη.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 22:44

Περί δημοκρατικής τάξης...

Συντάκτης:

Αυτή μάλιστα ήταν συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Όπου μόνο η εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και 20 λεπτά! Και κατά την οποία τέθηκαν και συζητήθηκαν μεγαλειώδη θέματα. Όπως αν εργάζεται καλά το γραφείο τύπου του δήμου ή το μεγαλειωδέστερο: την ανάγκη παρέμβασης του δήμου στις κρίσεις της αστυνομίας και ειδικότερα στον ορισμό νέων διοικητών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς!

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 21:38

Λεφτά υπάρχουν το έργο παραμένει... ακούνητο

Συντάκτης:

Σύσκεψη έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τη συμμετοχή όσων τεχνικών υπηρεσιών εμπλέκονται με το θέμα της κατασκευής του Γηροκομείου Κιλκίς. Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του διότι με τούτο το έργο (ημιτελές κτήριο Γηροκομείου συμβαίνει το ακατανόητο: Λεφτά υπάρχουν εδώ και κάμποσο καιρό, απλώς δεν ξέρουν ποιος και πως θα ολοκληρώσει το έργο.