Σχόλια
Η πρώτη επίσημη έξοδος του νέου Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Γιώργου Ορφανού «εκτός έδρας» θα είναι το Σάββατο όταν και θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις της Μάχης και της Απελευθέρωσης του Κιλκίς.
Γράφαμε πριν μερικές ημέρες για τα καλά της φτώχειας και το μικρό μερδικό του ν. Κιλκίς στις εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας που διενεργεί ο ΤΑΙΠΕΔ. Αναφέραμε δηλαδή ένα ακίνητο με 10 στρέμματα στους Ευζώνους, που περιέχεται στην πρώτη εκποίηση «φουρνιά» του ΤΑΙΠΕΔ.
Και ποιος είπε πως η Πυροσβεστική Κιλκίς δεν κάνει καλά τη δουλειά της, να σβήνει δηλαδή τις φωτιές Μια χαρά υπηρεσία είναι και έχουμε και φίλους εκεί.
Ναι, είναι καρατσεκαρισμένο… Από την πρόσφατη πυρκαγιά στα αρχεία του ΤΕΒΕ δεν «απαλείφθηκαν» και οι υποχρεώσεις ασφαλισμένων του από καθυστερούμενες εισφορές.
Δεν είμαστε συνηθισμένοι στην πολιτική πράξη που προχώρησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης, με το συνδυασμό του Μ. Μπόλαρη.
Δεν υπάρχει άνθρωπος στο Κιλκίς, που όταν μιλάμε για τουριστική(;) περιοχή του δήμου, να μην πηγαίνει το μυαλό του στη Δοϊράνη. Και δεν υπάρχει και δημοτικό σχολείο που να μην σκέφτεται μια ημερήσια εκδρομή στη Δοϊράνη, στη Λίμνη, στο Μουσείο Λίμνης, στην καταπράσινη παραλιακή της ζώνη, στο Λόφο με τα ιστορικά μνημεία…
Εχει πρόβλημα με την ενημέρωση η Πυροσβεστική Κιλκίς!
Συντάκτης: Eidisis.grΚαημό το έχουμε να πάρουμε ένα ενημερωτικό δελτίο από την Πυροσβεστική Κιλκίς! Σε αντίθεση με την Πυροσβεστική Γουμένισσας, που δείχνει μια εξαιρετική ευαισθησία στα θέματα ενημέρωσης των πολιτών με τακτικά δελτία τύπου, η υπηρεσία του Κιλκίς δεν ενημερώνει ούτε καν για σοβαρά συμβάντα πυρκαγιάς, όπως το πρόσφατο στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Κιλκίς.
Στην Ίσπρα και στα νησάκια της Λάκκο Ματζόρε περιηγήθηκαν οι βετεράνοι του Κιλκισιακού συμμετέχοντας σε τουρνουά ποδοσφαίρου με αθλητές …παρωχημένων εποχών.
Νάτη άλλη μια δική μας εξαθλίωση… Επί χρόνια προσπαθούσαν διάφοροι περίεργοι να ανοίξουν τα ελληνικά λιμάνια στα κρουαζερόπλοια. Και δεν το κατόρθωναν επειδή οι γνήσιοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ναυτικών έκλειναν λιμάνια, δρόμους, υπουργεία, αναστάτωναν τη ζωή των πόλεων κ.ο.κ.
Ο δικός μας Ηλίας, το ανήσυχο πνεύμα, ο έξυπνος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. Τον γνωρίσαμε αφ’ όταν μπήκαμε στο δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ο λόγος του ευθύς και μετρημένος. Μιλούσε όταν γνώριζε και ήξερε πολλά.
Με τον Ηλία Παπαδόπουλο μοιραστήκαμε πολλές ώρες αναζήτησης για το καλό του τόπου.