espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 10:45:50 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 01:28

Οι διαγραμμίσεις στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:

Διαγραμμίσεις στους κεντρικούς δρόμους του Πολυκάστρου σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής έγιναν πρόσφατα και η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αθανασία Λιάρτση παρατήρησε πως ήταν λάθος η επιλογή της ώρας,

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 01:27

Πρόβλημα με τα βοσκοτόπια

Συντάκτης:

Το σοβαρό πρόβλημα που έχουν οι κτηνοτρόφοι με τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ και την αδυναμία να τις συμπληρώσουν εξ αιτίας της καθυστέρησης από το κράτος να ξεκαθαρίσει τις δημόσιες εκτάσεις

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 01:23

Είναι και θέμα πολιτισμού

Συντάκτης:

Εντάξει να περιμένουμε από την κεντρική διοίκηση να φροντίσει για τη στελέχωση του Τελωνείου Ευζώνων τώρα που θα περνούν τα μιλιούνια των τουριστών. Εύλογο και αίτημα που πάντες στηρίζουν.

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 23:19

Σ’ ένα χρόνο οι δημοτικές

Συντάκτης:

Στις 15 Μαΐου 2014, μαζί με τις Ευρωεκλογές, θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές, δηλαδή σ’ ένα χρόνο από τώρα, όπως φαίνεται να συμφωνούν Ν.Δ. και ΔΗΜΑΡ.

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 23:19

Eκλογές και στην ΕΠΣΚ

Συντάκτης:

Λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουμε ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση και στην ΕΠΣ Κιλκίς.
Δεν γνωρίζουμε αν ο πρωταγωνιστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Κιλκίς και στην Ελλάδα, Βασίλης Χατζηαποστόλου,

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 23:18

Ο Σ. Καργάκος στην επέτειο

Συντάκτης:

Ο γνωστός ιστορικός Σαράντης Καργάκος  θα εκφωνήσει την ομιλία στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς για την 100η επέτειο της Μάχης Κιλκίς.
Είναι μια επιλογή με …άρωμα Μπαλάσκα καθώς είναι γνωστή η αδυναμία του Δημάρχου στον καταξιωμένο ιστορικό. Και νωρίς νωρίς τον προσκάλεσε.

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 23:04

Αλέκος με ποντιακά και …γαλλικά

Συντάκτης:

Είπε πολλά ποντιακά και …γαλλικά ο φίλος μας ο Αλέκος Νικολαϊδης σχολιάζοντας την επίσημη απάντηση της κυβέρνησης στο ερώτημα γιατί καθυστερεί την επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες.

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 22:48

Η αληθινή διαφορά

Συντάκτης:


Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας, το περίφημο SPD, γιορτάζει ετούτες τις μέρες τα 150 χρόνια ζωή και λειτουργίας του.
Στις σχετικές εκδηλώσεις που οργανώνει θα παραστεί η ίδια η καγκελάριος και αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών, του κύριου δηλαδή πολιτικού αντιπάλου, Άγκελα Μέρκελ.
Η καγκελάριος λοιπόν πριν ακόμα παραστεί έσπευσε να χαιρετίσει τα 150α γενέθλια του αντίπαλου κόμματος χαρακτηρίζοντας το SPD “Αλύγιστη φωνή της Δημοκρατίας” !
Όσοι λοιπόν επιχειρούν να καταμετρήσουν την απόσταση που χωρίζει την χώρα μας από τις χώρες της Δύσης, τις δανείστριες χώρες υπό άλλη σκοπιά, μην κάνουν τον κόπο να αξιολογησουν μεγέθη όπως το ΑΕΠ, το ισοζύγιο πληρωμών, την ανταγωνιστικότητα κ.ο.κ....
Αρκεί να σκεφτούν καλά τη δήλωση της Μέρκελ για το “αντίπαλο δέος”.
Στην καθ’ ημάς Ανατολή ακόμα και σε εκδήλωση απόδοσης τιμής στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων ο διχασμός έχει κράτος κι εξουσία.
Θ.Π

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 22:47

Έχει θέση η πλειοψηφία για το θέατρο;

Συντάκτης:

“Στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Ίντου ο πρώην δήμαρχος ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόταση να μετονομαστεί τα Θέατρο Λόφου σε θέατρο Αιμίλιου Βεάκη. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτή είναι η θέση της πλειοψηφίας”,

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 22:47

Γιατί σιώπησαν Τερζίδης και Αφεντουλίδης;

Συντάκτης:

Γράψαμε για την πρόταση του Γιάννη Φαχουρίδη να μην προσκαλείται η Χρυσή Αυγή στις επίσημες εκδηλώσεις του δήμου. Η πλειοψηφία ήταν σαφής και αρνητική στην πρόταση.