Σχόλια
Η συνάντηση του δημάρχου Παιονίας Θανάση Λαπόρδα και του προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο,
Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο είχε την τύχη να συναντηθεί κιλκισιώτικη αντιπροσωπεία, η οποία συμμετείχε σε αποστολή του Επιμελητηρίου στην Κύπρο.
Μεγάλες χαρές είχε την Κυριακή ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς. Βάφτισε το γιό του – το όνομα αυτού Βασίλης- και το γεγονός αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μαζευτεί στο Κιλκίς ένα οιονεί θερινό τμήμα της Βουλής.
Ιδού που τα καζίνο της Γευγελή και της Δοϊράνης βοηθούν στην οικονομική σωτηρία των φοροφυγάδων. Στήσανε ολόκληρη φάμπρικα με όσους εθνικόφρονες Μακεδονομάχους , κατά τα άλλα, ξημεροβραδιάζονται εκεί και παρέχουν πιστοποιητικά ότι οι πελάτες τους κέρδισαν μεγάλα ποσά.
Στην Αθήνα χθες ο Βαγγέλης Μπαλάσκας. Με βάσιμες προσδοκίες ότι μπορεί να επιστρέψει με κάτι καλό.
Και με την ευκαιρία: Προς όσους φαντασιώνονται εαυτούς και αλλήλους βεζύρηδες στη θέση του Βεζύρη, ας έχουν υπόψη τους ότι ο Βεζύρης δεν είπε ποτέ ότι δεν θα κατέβει.
Εκεί στο Λεβεντοχώρι, διαμαρτύρονται δημότες ότι η αυλή του δημοτικού σχολείου που λειτουργεί και ως παιδική χαρά για τα παιδιά του χωριού, καταλήφθηκε από άλογα. Και δεν κάνει- είναι και επικίνδυνο- να παίζουν παιδιά και άλογα μαζί. Να το έβλεπε ο δήμος;
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Παιόνων Γουμένισσας στο τέλος της προχθεσινής χορωδιακής συνάντησης απένειμε τιμητική πλακέτα στον επίτιμο Πρόεδρό τους Χρήστο Ίντο.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για Γενοκτονία και Χρυσή Αυγή
Συντάκτης: Eidisis.grΤο δικό τους σχόλιο παραθέτουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες Κιλκίς για τα όσα έγιναν στην πλατεία Ειρήνης κατά την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων,
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς λάβαμε έγγραφο για την συγκρότηση ομάδας αντιμετώπισης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού σε μαθητές σχολείων.
Ο υπουργός αναπληρωτης Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος δήλωσε πρόσφατα:
«Είμαι ο τελευταίος που θα επιθυμούσε τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.