Σχόλια
Θα «μαύρισε το μάτι» του Βεργίδη ψάχνοντας μάταια «αρμοδίους» στους οργανισμούς τους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Επαρκής και ικανή συνθήκη (και) για να το βάζουν στα πόδια
Συντάκτης: Eidisis.grΝα πούμε πως η αίθουσα ήταν κατάμεστη;
Ο φωτογραφικός φακός είναι αμείλικτος και δεν σηκώνει διάψευση.
Καιρός αγροτικών κινητοποιήσεων και μοιραία ο νους ημών των παλαιότερων ταξιδεύει στο παρελθόν, όταν και περισσότεροι αγρότες υπήρχαν και συνδικαλιστές που δόξασαν τον χώρο.
Ακροβολισμένοι στην δυτική είσοδο του Πολυκάστρου είναι οι αγρότες της Παιονίας και αναμένοντας ενισχύσεις περιμένουν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα το Σάββατο για να πουν τον πόνο τους.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-1-2025)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-1-2025)
Πέρυσι τέτοιο καιρό ο τότε Περιφερειάρχης και νυν Επίτροπος Μεταφορών της Κομισιόν Απόστολος Τζιτζικώσταςέκοβε την βασιλόπιτα των υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς.
Κουραστήκαμε να το γράφουμε, αλλά στο κομματικό κράτος εν Ελλάδι δεν ιδρώνουν τα αυτιά με παρόμοιες λεπτομέρειες.
Τις προάλλες ήρθε στο Κιλκίς η συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα (όπως λέμε η γαλάζια Νοτοπούλου) Έλενα Σώκου.
Σημαιοφορίδης: Οι δημότες θα μας εμπιστευτούν και τρίτη θητεία
Συντάκτης: Eidisis.grΟ αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς έκλεισε τη σύντομη τοποθέτησή του, τονίζοντας πως «οι δημότες μας
εμπιστεύτηκαν για μια δεύτερη θητεία και θα μας εμπιστευτούν και για τρίτη…».
Κατά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και επιστροφής στις παραδοσιακές (άνθρακας, πετρέλαιο, πυρηνικά κ.ο.κ τάχθηκε ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.