Σχόλια
Την αντίθεσή του στην πώληση της ΑΤΕ εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Σ. Τσιτουρίδης, θέτοντας ερωτήματα για την απόφαση της κυβέρνησης ,επισημαίνοντας πως άλλα έλεγε το κόμμα του προεκλογικά.
Γνωρίζουμε πως με το σχόλιό μας θα δυσαρεστηθεί η Ελένη Αδαμοπούλου, λόγω της σεμνότητας που τη διακρίνει, αλλά αξίζει να το τολμήσουμε. Στις μέρες της καταχνιάς που βιώνει ο τόπος μας, ειδήσεις που φανερώνουν τη δύναμη της θέλησης και της ψυχής, τις έχουμε ανάγκη:
Σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι όλοι… λαμόγια και της αρπαχτής. Υπάρχουν και άνθρωποι έντιμοι, ειλικρινείς και ηθικοί. Ανθρωποι απλοί, της… διπλανής πόρτας, όπως συνηθίσαμε να λέμε.
Εξαιρετική η κίνηση του δήμου Κιλκίς για τη δημιουργία Παλαιοντολογικής Εκθεσης στον όροφο του αναψυκτηρίου στο Λόφο.
Μια ακόμη σύσκεψη οργανώθηκε, αυτήν την φορά από την Αντιπεριφέρεια για τα εκκρεμή ή τα αιτήματα που δεν μπήκαν ποτέ σε δρόμο υλοποίησης.
Αλλιώς ο δημόσιος διάλογος θα αποκτά χαρακτηριστικά …νοσοκομείου.
Θυμάστε όταν προ τριετίας διεξήχθησαν τουλάχιστον τρεις συσκέψεις φορέων του νομού για το νοσοκομείο Κιλκίς, τα προβλήματα και τις ανάγκες του.
Στη συνάντηση που οργανώθηκε για την καλύτερη οργάνωση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στο νομό Κιλκίς, με πρωτοβουλία ΑΝΚΙ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ήταν παρών και ο Βαγγέλης Σανίδας, ιδιοκτήτης της εταιρείας SANIDAS, στη Γουμένισσα, που χρόνια τώρα ειδικεύεται στην κατασκευή-εμπορία αμπελουργικών μηχανημάτων.
Ο φίλτατος Παναγιώτης Γιαννούλης οργανώνει πάρτι τρικούβερτο.
Σκέφτεται να καλέσει μάλιστα τον υπουργό Υγείας, την επικεφαλής του τμήματος προμηθειών του υπουργείου και πάντα εμπλεκόμενο!
Περιμένουν κάποιο «Μέτωπο ενάντια στη λαθροϋλοτομία» ;
Συντάκτης: Eidisis.grΔείχνει εξοργιστική η υποκρισία προσώπων και φορέων των Κρουσίων που θάπρεπε να νοιάζονται για τη σωτηρία τους.
Βρέχει στη φτωχογειτονιά…