espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 11:29:33 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 12:01

Για τα Φιλιατρά ο ντόρος

Συντάκτης:

Μέγα θέμα έγινε, παρότι κινήθηκε στη σκιά της διαγραφής Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, το κόστος του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, όπου σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, η δαπάνη (ως αρχικό κόστος) του 1,7 εκατ. ευρώ είναι σφόδρα υπερβολική. Δώστε μου 400 χιλιάδες κι εγώ θα σας φτιάξω το έργο με τα καλύτερα υλικά, φώναζε μέσα στη Βουλή ο κρητικός βουλευτής.

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 11:59

Τα ξεφτέρια βλέπουν χάρτη

Συντάκτης:

Επίκειται νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την ενίσχυση των νοσοκομείων των άγονων περιοχών με ιατρικό προσωπικό.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 12:07

Ας ξεφύγουμε για λίγο από τη μιζέρια

Συντάκτης:

Κοινή διαπίστωση είναι πως έχει περισσέψει η μιζέρια στα κοινωνικά δίκτυα. Όσο πιο «ακραία» είναι η εικόνα και το κείμενο, τόσο περισσότερα like προσδοκάς να λάβεις για την ανάρτησή σου, ως μια ακόμη επιβεβαίωση της …αλήθειας σου.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 10:05

Η ευθύνη στην κυβέρνηση

Συντάκτης:

Να πούμε και του στραβού το δίκιο για να μην γινόμαστε άδικοι.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 10:03

Η λύση ακούει στο όνομα: Ηλίας

Συντάκτης:

Ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης, μέχρι τώρα διοικητής της 3ης ΥΠΕ, τοποθετείται διοικητής στην 4η ΥΠΕ όπου και ανήκουν τα δυο νοσοκομεία μας.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 13:33

Έχει και τα καλά του το ξηρικόν Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο γειτονικός νομός Σερρών έχει ένα πικρό πρωτείο.

Στις Σέρρες καταγράφηκε πανελλαδικά φέτος ο πρώτος θάνατος από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 13:32

Ερωτήσεις που δεν θέλουν απαντήσεις

Συντάκτης:

Άπαντες, ακόμη και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, αναγνωρίζουν την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του αντιδημάρχου Κιλκίς, Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη. Και είναι από τους δημοτικούς συμβούλους που εύκολα δεν εκνευρίζεται, ούτε και σηκώνει τους τόνους. Όμως, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Σημαιοφορίδης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον σύμβουλο της μειοψηφίας, Φώτη Γεωργιάδη.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 10:14

Είχε ισχυρό επιχείρημα

Συντάκτης:

Και ο μεν υπουργός δεν βρήκε γιατρό.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς όμως Γιάννης Ανδρίτσος βρήκε.

Επικαλούμενος τα ….παντελόνια!

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 10:13

Πάρε πίσω την επίταξη…

Συντάκτης:

Τετάρτη μέρα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης ακούει το τηλέφωνο του να τον καλεί.

 Κι όχι όποιος κι όποιος.

 Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 22:49

Ένα σαλόνι στον παραλίμνιο δρόμο της Δοϊράνης!

Συντάκτης:

Θαυμάστε τον λεβέντη που ξεφορτώθηκε το παλιό του σαλόνι στον παραλίμνιο δρόμο της λίμνης Δοϊράνης, σε μια προστατευόμενη περιοχή Natura.

Αυτές οι πράξεις δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα και ότι μαζί με το φυσικό περιβάλλον θα χαθεί και το ανθρώπινο είδος.