Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 3:45:25 πμ
etpa

Σχόλια

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 12:35

Να εμβολιαστεί κανείς ή να μην εμβολιαστεί;

Συντάκτης:

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που προκάλεσε το άρθρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με τίτλο: «Νοσοκομείο Κιλκίς: Αρνήθηκαν να εμβολιαστούν οι μισοί γιατροί και το 2/3 νοσηλευτών και εργαζομένων!» ακόμη και εκτός νομού.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 16:02

Κάρβουνο και πάλι κάρβουνο

Συντάκτης:

Κατά πως φαίνεται είναι η μοναδική πηγή ενέργειας που δεν ενοχλεί κανένα. Λίγο καλύτερο δηλαδή από το πετρέλαια των σείχηδων.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 11:16

Όλοι εναντίον… μίας!

Συντάκτης:

Συνασπισμός ετερόκλητων δυνάμεων, αλλά συνασπισμός. Ο λόγος για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, όπου όλοι βρέθηκαν απέναντι στην Ειρήνη Αγαθοπούλου, αλλά τελικά η Ειρήνη νίκησε!

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 21:47

Έτοιμος για το νέο του ρόλο

Συντάκτης:

Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσίασε το πρόγραμμα MULTI ο κιλκισιώτης οικονομολόγος Κώστας Γιαννόπουλος, γενικός διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 21:38

Πρόσκοποι οι του... Σύριζα και η πρόταση Φλωρίδη

Συντάκτης:

Σιγά τους εκλογομάγειρες … Που θέλουν να μοιάσουν και στο ΠΑΣΟΚ
Ένας είναι -με χαώδη διαφορά από τους δεύτερους- ο εκλογομάγειρας σε εσωτερικές εκλογές. Αποστασιοποιημένος τα τελευταία πολλά χρόνια από την ενεργό πολιτική, ο πρώην βουλευτής Νίκος Αφεντουλίδης έγραψε σελίδες μεγαλείου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα στη δεκαετία του ‘80.

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 18:09

Στα 50 κιλά ο γουλιανός της Δοϊράνης!

Συντάκτης:

Στο μήκος 1,5 μέτρο και στο βάρος 50 κιλά ο γουλιανός της Δοϊράνης! Περιχαρής για την ψαριά ο Γιάννης Τρούπης, επιδεικνύει το τρόπαιό του. Βγήκε και με το παραπάνω το μεροκάματο…

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 11:59

Πολυσύνθετο συμβούλιο

Συντάκτης:

Φοβερό ψηφοδέλτιο αυτό που διεκδίκησε μέχρι τέλους το δήμο Κιλκίς. Τόσο φοβερό που καθώς παρελαύνουν ονόματα με αφορμή τις παραιτήσεις, σχεδόν τρομάζει ο κόσμος.
Να σταυροκοπιέσαι κανονικά. Για την τύχη σου ως δημότης.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 18:49

Προς μουστερήδες, παρότι έχασαν την προθεσμία

Συντάκτης:

Φέρεται εις γνώσιν των ενδιαφερομένων ότι αι εγγραφαί συγγενικών προσώπων εις το προοδευτικό μας κόμμα αφορώσιν εις συγγενείς εξ αίματος.

Γράφαμε τις προάλλες και έγινε το σχετικό «δώσε και μένα μπάρμπα» για τις εξελίξεις γενικώς στα ψηφοδέλτια.
Συνοψίζουμε:

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 22:10

Αυτούς στόχευαν με τα διόδια του Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Με αξιοζήλευτη συνέπεια προωθεί η κυβέρνηση την επιβολή πλευρικών διοδίων, ενώ στο θέμα της αναβάθμισης της οδού Πολυκάστυρου-Χαλάστρα κρατάει καθυστέρηση, αναφέρει μέσες άκρες σε δήλωσή του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης.