Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 9:53:20 μμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009 03:15

Το πρώτο στη Ντίνα!

Συντάκτης:

Ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των επαφών του με τους παράγοντες του νομού ο Υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ, τελευταίο σταθμό της επίσκεψής του στο Κιλκίς.
Και κάπως έτσι ήρθε ο λόγος στο αίτημα του Δημάρχου Κιλκίς Δ. Τερζίδη για κατασκευή ποδηλατόδρομων στο Κιλκίς.

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009 03:15

Βρήκε λύση

Συντάκτης:

Για την πτωτική πορεία του μοναδικού τμήματος ΤΕΙ συζητούσαν στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Δ. Τερζίδης και ο Υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης. Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωνε για την ανάγκη να ιδρυθεί νέο τμήμα ώστε να τονωθεί η συνολική λειτουργία του ΤΕΙ που φθίνει λόγω της μείωσης του αριθμού των εισαγομένων και εν τέλει φοιτητών στο Κιλκίς.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 11:06

Πανταχού παρών ο Σταύρος

Συντάκτης:

Ποιος δεν μπορούσε να λείψει από το πράσινο προσκλητήριο; Ο πανταχού παρών ακόμα και 15 χρόνια μετά την ουσιαστική απόσυρσή του από την πρώτη γραμμή της ενεργού πολιτικής δράσης, ο Σταύρος Μαρινίδης.
Θα υπενθυμίζουμε πάντα τις παρουσίες του Σταύρου. Αποτελεί το μέτρο της πολιτικής συνέπειας και της αταλάντευτης στράτευσής του πάντα στην πρώτη γραμμή. Τιμά έτσι ο φίλτατος Σταύρος την τιμή που του επιφύλαξε ο λαός του Κιλκίς εκλέγοντάς τον ως αντιπρόσωπό του από το 1977 έως και το 1989.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 11:05

Ο έγκριτος και έντιμος φίλος

Συντάκτης:

Προσκάλεσε τον «πρώτο σε σταυρούς πανελλαδικά» βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο να προλογίσει - χαιρετίσει τους πολυάριθμους φίλους του Κινήματος ο Γιώργος Φλωρίδης.
Και ο χαρισματικός Ανδρέας ο νεότερος ευχαρίστησε τον φίλο του, «τον έγκριτο και έντιμο Γιώργο Φλωρίδη».

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 11:05

Τρέχει σε όλη την Ελλάδα

Συντάκτης:

Ο πρώην υπουργός και πράσινος βουλευτής όμως ζήτησε και μια συγνώμη από τους πολίτες του Κιλκίς και ιδιαίτερα εκείνους της επαρχίας. «Ξέρω ότι θα ήθελαν να βρίσκομαι πιο συχνά μαζί τους. Και εγώ το θέλω πολύ και προσπαθώ να αξιοποιώ τον χρόνο μου και να τους βλέπω. Όμως πρέπει να ξέρουν ότι  μας περιμένουν, όπως και τον Ανδρέα Λοβέρδο, αγώνες και μέσα στη Βουλή και σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου μας προσκαλούν να πάμε και φυσικά οι εμφανίσεις στα κανάλια για να αναπτύξουμε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, εξήγησε.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 11:04

Οι άχρηστοι και οι …χρηστικοί

Συντάκτης:

Εμείς είμαστε άχρηστοι, Δεν περισσέψαμε την προσωπική μας περιουσία από την ενασχόλησή μας με την πολιτική. Δεν μοιάζουμε με στελέχη του Καραμανλή, είπε σε κάποια στιγμή της ομιλίας του ο Γιώργος Φλωρίδης.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 10:36

Γιατί δεν πήγε στους αγρότες

Συντάκτης:

Ο Γ. Φλωρίδης εξήγησε και για ποιο λόγο απέφυγε να επισκεφτεί τα μπλόκα των αγροτών σε Ευζώνους και Δοϊράνη. Να με συγχωρέσουν οι αγρότες μας αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε να δώσουμε τα δικαίωμα σε κάποιους, στην κυβέρνηση να συκοφαντήσουν τον αγώνα των αγροτών ότι ποδηγετείται και καθοδηγείται από το ΠΑΣΟΚ.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 10:32

Το είδαμε και αυτό

Συντάκτης:

Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Μικροπωλητών ν. Κιλκίς βραβεύτηκαν αρκετοί για την συμβολή και την βοήθεια τους, στα προβλήματα του κλάδου. Ανάμεσα τους, βραβεύτηκε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της ο διοικητής της τροχαίας Αντώνης Λιάπης. Και ποιος λέτε να βράβευσε τον συμπαθή Αντώνη. Μα ποιος άλλος από τον αντιδήμαρχο Κιλκίς Φαίδων Ρωμανίδη!!! Μετά από αυτό δεν έχουμε άλλα σχόλια…

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:15

Δεν παίρνουν κέρματα

Συντάκτης:

Το ακούμε συχνά από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά ορισμένων καταστηματαρχών.
Ορισμένοι λοιπόν μαγαζάτορες όταν τους δίνουν κέρματα του ενός, δυο και πέντε λεπτών αρνούνται να τα πάρουν με το «επιχείρημα» : «Α, εμείς δεν δεχόμαστε τα κέρματα αυτά»|.
Δεν είναι μόνο αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά αυτή. Αν δεν κάνουμε λάθος, αποτελεί και αξιόποινη πράξη.
* * *
Το δε κορυφαίο. Ανάλογο κρούσμα καταγγέλθηκε από πολίτη κι όταν προσήλθε σε γκισέ τράπεζας!
Ας το έχουν υπόψη τους όσοι θεωρούν εαυτούς αρμόδιους.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:15

Όλοι μέσα

Συντάκτης:

Υπέρ της ένταξης όλου του νομού στην επέκταση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης τάχθηκε ο Δήμαρχος Γαλλικού Γιώργος Θεοδωρίδης.
Το ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι - υπέρ της ένταξης τάχθηκαν όλοι οι δήμαρχοι- ότι  έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο Ε.Ε. του Οργανισμού Θεσσαλονίκης, κ. Σταυρούλα Μπαϊρακτάρη, ο κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι στη μελέτη επικαιροποίησης του Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης, θα ενταχθεί τελικά το σύνολο του νομού. 
Ϊδωμεν.