Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 4:22:54 πμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 11:04

Οι άχρηστοι και οι …χρηστικοί

Συντάκτης:

Εμείς είμαστε άχρηστοι, Δεν περισσέψαμε την προσωπική μας περιουσία από την ενασχόλησή μας με την πολιτική. Δεν μοιάζουμε με στελέχη του Καραμανλή, είπε σε κάποια στιγμή της ομιλίας του ο Γιώργος Φλωρίδης.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 10:36

Γιατί δεν πήγε στους αγρότες

Συντάκτης:

Ο Γ. Φλωρίδης εξήγησε και για ποιο λόγο απέφυγε να επισκεφτεί τα μπλόκα των αγροτών σε Ευζώνους και Δοϊράνη. Να με συγχωρέσουν οι αγρότες μας αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε να δώσουμε τα δικαίωμα σε κάποιους, στην κυβέρνηση να συκοφαντήσουν τον αγώνα των αγροτών ότι ποδηγετείται και καθοδηγείται από το ΠΑΣΟΚ.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 10:32

Το είδαμε και αυτό

Συντάκτης:

Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Μικροπωλητών ν. Κιλκίς βραβεύτηκαν αρκετοί για την συμβολή και την βοήθεια τους, στα προβλήματα του κλάδου. Ανάμεσα τους, βραβεύτηκε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της ο διοικητής της τροχαίας Αντώνης Λιάπης. Και ποιος λέτε να βράβευσε τον συμπαθή Αντώνη. Μα ποιος άλλος από τον αντιδήμαρχο Κιλκίς Φαίδων Ρωμανίδη!!! Μετά από αυτό δεν έχουμε άλλα σχόλια…

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:15

Δεν παίρνουν κέρματα

Συντάκτης:

Το ακούμε συχνά από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά ορισμένων καταστηματαρχών.
Ορισμένοι λοιπόν μαγαζάτορες όταν τους δίνουν κέρματα του ενός, δυο και πέντε λεπτών αρνούνται να τα πάρουν με το «επιχείρημα» : «Α, εμείς δεν δεχόμαστε τα κέρματα αυτά»|.
Δεν είναι μόνο αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά αυτή. Αν δεν κάνουμε λάθος, αποτελεί και αξιόποινη πράξη.
* * *
Το δε κορυφαίο. Ανάλογο κρούσμα καταγγέλθηκε από πολίτη κι όταν προσήλθε σε γκισέ τράπεζας!
Ας το έχουν υπόψη τους όσοι θεωρούν εαυτούς αρμόδιους.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:15

Όλοι μέσα

Συντάκτης:

Υπέρ της ένταξης όλου του νομού στην επέκταση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης τάχθηκε ο Δήμαρχος Γαλλικού Γιώργος Θεοδωρίδης.
Το ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι - υπέρ της ένταξης τάχθηκαν όλοι οι δήμαρχοι- ότι  έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο Ε.Ε. του Οργανισμού Θεσσαλονίκης, κ. Σταυρούλα Μπαϊρακτάρη, ο κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι στη μελέτη επικαιροποίησης του Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης, θα ενταχθεί τελικά το σύνολο του νομού. 
Ϊδωμεν.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:13

Βοήθεια

Συντάκτης:

Τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Πολυκάστρου Δ. Σμυδάκη εκφράζει ο σωματείο ατόμων με αναπηρία. Ο Δήμαρχος Πολυκάστρου βοηθά παντοιοτρόπως ακόμα και φουλάροντας το ρεζερβουάρ του ταξί του συλλόγου ή καλύπτοντας τη δαπάνη για το σέρβις…Και οι ανάπηροι δεν ξεχνούν…

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:12

Δεν ξεχνά και ο Κώστας

Συντάκτης:

Δεν ξεχνά όμως ούτε ο Κώστας Βασιλειάδης το γενέθλιο τόπο του. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, γέννημα - θρέμα του Κιλκίς και ρίζες από το ηρωικόν Ελευθεροχώρι, δώρισε στο δήμο Κιλκίς τη μεγάλη τηλεόραση που κληρώθηκε σ’ αυτόν στο μεγάλο χορό του ΠΑΟΚ.
Κι όταν ρωτήθηκε που θέλει να τη στείλουν, επικοινώνησε με ένα Αρειανό (τον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Τερζίδη και συνεννοήθηκαν σε ποιον φορέα του δήμου την έχουν ανάγκη.
Δεν ξεχνά ο Κωστάκης την μικρή πατρίδα όπου έμαθε και το μπάσκετ…

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 09:10

Έκκληση οικοδόμων

Συντάκτης:

Πρόσφατα τους είδαμε στους δρόμους του Κιλκίς να διαδηλώνουν την απόγνωση τους λόγω της ανεργίας που πλήττει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα πληθυσμού τους οικοδόμους.
Και τα προβλήματά τους είναι ακόμα περισσότερα αν συνυπολογιστούν και εκείνα της συντριπτικής πλειοψηφίας των οικοδόμων του Κιλκίς που είναι αλβανικής καταγωγής.
Στην τελευταία γενική τους συνέλευση λοιπόν και ύστερα από σειρά διαβουλεύσεων με τις τοπικές αρχές, απευθύνουν έκκληση σε Νομάρχη, Δήμαρχο Κιλκίς καθώς και στους τοπικούς φορείς να σταθούν αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες στους αγώνες και στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
Ποιος μπορεί να πει όχι;

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 12:28

Τυχερός ο Μπαλάσκας

Συντάκτης:

Στο νομάρχη Κιλκίς, Βαγγέλη Μπαλάσκα, έπεσε το φλουρί της πίτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Προνομιακός ο χώρος των επιχειρηματιών του νομού, μικρών και μεγάλων, για τον Βαγγέλη και επισφραγίστηκε και με το φλουρί του 2009. Μόνο που οι νομαρχιακές εκλογές θα γίνουν το 2010…

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 12:27

Έλειπε ο Πινέλης

Συντάκτης:

Σχολιάσαμε για το ήρεμο κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης των δημοτικών υπαλλήλων και αμέσως έφθασε στα γραφεία μας το σχόλιο-απάντηση.
Πώς να μην είναι άνευ αντιπαραθέσεων οι διαδικασίες, αφού φέτος έλλειπε ο συνήθης ύποπτος, ο Κώστας Πινέλης, συνταξιούχος πλέον δημοτικός υπάλληλος.
Αλήθεια, στην εκδήλωσή τους οι δημοτικοί υπάλληλοι, γιατί να μην καλούν, νομάρχη, βουλευτές και κόμματα; Είναι μια σκέψη.