Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 7:55:00 πμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 11:53

Απουσία Συμπιλίδη

Συντάκτης:

Συνειδητή ήταν η απουσία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του νομαρχιακού συμβουλίου, Γιώργου Συμπιλίδη, από τις εκδηλώσεις κοπής πίτας των Κιλτίδη και Τσιτουρίδη.
«Δεν μπορεί οι αγρότες να είναι στους δρόμους κι εγώ να χειροκροτώ τους κυβερνητικούς βουλευτές», σημειώνει ο κ. Συμπιλίδης, ο οποίος όμως είναι ταυτόχρονα και κατά των αποκλεισμών των δρόμων με τα τρακτέρ, αλλά και κατά των αγροτών, που τη μια στιγμή βρίσκονται στο μπλόκο και την άλλη στην εκδήλωση κοπής πίτας των βουλευτών.

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 11:52

«Οργώνει» ο Γεωργαντάς

Συντάκτης:

Μπορεί ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου και του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιώργος Γεωργαντάς, να δηλώνει πως δεν έχει πάρει ακόμη τις οριστικές του αποφάσεις για το αν θα κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., αλλά το σίγουρο είναι πως ήδη «οργώνει» το νομό.
Το τελευταίο τριήμερο δεν έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση και πίτα για πίτα, που να μην ήταν παρών.
Πως το έλεγε ο αείμνηστος Καραμανλής; Στην πολιτική πολλά γίνονται και δεν λέγονται…

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 03:50

Κιλκισιακή συμμετοχή

Συντάκτης:

Ο γνωστός μαιευτήρας γυναικολόγος του Κιλκίς Κωνσταντίνος Βασιλειάδης θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα «Ενδοσκοπική χειρουργική στη γυναικολογία» που συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Σωτηριάδου και θα μεταδοθεί από την TV 100 το Σάββατο 24 Ιανουαρίου (σε επανάληψη την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου).

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 03:50

Και οι προβοκάτορες

Συντάκτης:

Βεβαίως σε χειρότερη κατηγορία εντάσσονται οι γνωστοί προβοκάτορες. Άνθρωποι συνήθως με ελάχιστη αυτοεκτίμηση μισούν κάθε περήφανη ανθρώπινη συμπεριφορά και επιδιώκουν να την φέρουν στα δικά τους μίζερα μέτρα. Ε, αυτοί οι προβοκάτορες ψάχνουν να βρουν αν ανάμεσα στους αγρότες υπάρχουν κάποιοι που να έχουν αυτοκίνητα που δεν ταιριάζουν στην περίσταση, όπως νομίζουν, και σπεύδουν να δυσφημίσουν τον αγώνα τους.
Καημένα άρρωστα μυαλά…

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 03:49

Οι απόντες

Συντάκτης:

Κακώς κάκιστα δεν επισκέφτηκαν τα μπλόκα των αγροτών εδώ στο Κικίς όσοι από τους τοπικούς μας παράγοντες συνηθίζουν να διακηρύσσουν την συμπαράστασή τους στους αγρότες, ιδιαίτερα σε προεκλογικές μέρες.
Οι αγρότες των μπλόκων, πέραν των άλλων, μετρούν και τους πραγματικούς φίλους τους.
Και στους απόντες θα απαντήσουν αναλόγως εν τω καιρώ τω δέοντι.

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 03:49

Ο Λιάγκας εισάκουσε Τονικίδη - Φλωρίδη

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος όμως είχε και μια ευχάριστη είδηση για επιχειρήσεις - περίπου 100 - του νομού. Το αίτημα του Επιμελητηρίου που το υποστήριξε ο ίδιος με τη συνδρομή και του Γιώργου Φλωρίδη σε επίσκεψή τους στον υφυπουργό Γ. Λέγκα, ικανοποιήθηκε.
Και οι επιχειρήσεις αυτές που εντάχθηκαν σε πρόγραμμα ρύθμισης των χρεών τους με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, πήραν πρόσθετη περίοδο χάριτος έξι μηνών.
Περισσότερα όμως στο κανονικό ρεπορτάζ.

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 03:48

Δεν είναι ελέφαντας

Συντάκτης:

Ακούγαμε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη να καταγγέλλει τους κυβερνητικούς παράγοντες που είχαν την φαεινή ιδέα για τα άτοκα δάνεια του ΤΕΜΠΜΤΕ και δεν αντέξαμε στον πειρασμό.

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 12:13

Θα τους δουν;

Συντάκτης:

Σωστή και ηθικά επιβεβλημένη η απόφαση της διοίκησης της ΕΑΣ Κιλκίς να κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας χθες Τετάρτη σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών.
Λίγο καθυστερημένη η απόφαση συμπαράστασης, αλλά κάλλιο αργά…

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 12:12

Ευχές σε …μεταστάντες

Συντάκτης:

Ο …αρχαίος και αείποτε φίλος Θανάσης Σιάλδας τηλεφώνησε και έθεσε υπόψη μας περίπτωση όπου πολιτικό γραφείο του νομού απέστειλε ευχετήρια κάρτα σε εορτάζοντα .
Τι το παράδοξο, θα ρωτήσετε. Όντως δεν θα ήταν παράδοξο αν το πρόσωπο που δέχτηκες το ευχετήριο μήνυμα δεν είχε αποδημήσει εις Κύριον πριν χρόνια.
Και το παραδοξότερο, ο ευχόμενος πολιτικός είχε παραστεί στη εκφορά της σορού του μεταστάντος.

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 12:12

Ανοίγματα Κιλτίδη

Συντάκτης:

Πιο χαλαρός οργανωτικά και πολιτικά εμφανίστηκε ο υφυπουργός Κ. Κιλτίδης στη φετινή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του.
Εκτός από τους ιερείς, φέτος είχε και τη χορωδία ιεροψαλτών, ενώ όταν ανέβηκαν στην πίστα και οι συνεργάτες του, αυτή γέμισε από κόσμο. Πολυμελή τα πολιτικά γραφεία του, τρία τον αριθμό: Κιλκίς, Πολύκαστρο και Θεσσαλονίκη.