Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 12:28:42 μμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:52

Ο Τάκης πρόεδρος

Συντάκτης:

Στο δήμο Πολυκάστρου… μετακόμισε ο δαίμων της φωτοσύνθεσης  το νέο αντιδήμαρχο Μουριών, Δημήτρη Τσιφτσόπουλο, και τον έκανε μάλιστα και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, στη θέση του Τάκη Τατσίδη, που ανανέωσε τη θητεία του για την επόμενη διετία.
Ο Δημήτρης Σμυδάκης τιμά τις προεκλογικές συμφωνίες του

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:51

Ομόφωνα ο Λαζαρίδης

Συντάκτης:

Με απόλυτη ομοφωνία επανεκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο αγαπητός σε όλους Μανώλης Λαζαρίδης, σύμβουλος του Παύλου Πασσαλίδη.
Το μπράβο αξίζει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Κιλκίς, που αντέδρασαν με θετικό τρόπο απέναντι στην προσωπικότητα του Μανώλη. Κι εμείς χαιρόμαστε διπλά για την καθολική αναγνώριση που απολαμβάνει ένας εξαιρετικός μας φίλος.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:50

Ποντιακή Εγκυκλοπαίδεια

Συντάκτης:

Εκπρόσωπος εκδοτικού οίκου Θεσσαλονίκης μας επισκέφθηκε πριν από μήνες, για να διαθέσουμε την 12τομη ποντιακή εγκυκλοπαίδεια που εκδίδει, αντί των 106,80 ευρώ, ως προσφορά προς τους αναγνώστες μας.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:49

Ανοίγει “φτερά” ο Γεωργαντάς

Συντάκτης:

Με τη στήριξη όλων των μελών της πλειοψηφίας, 13, επανεκλέχτηκε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου ο και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ το ένα λευκό ψηφοδέλτιο που βρέθηκε ήταν του επικεφαλής της ΝΑΣ, Κώστα Χαλίτσιου.
Η επανεκλογή του κ. Γεωργαντά έρχεται τη στιγμή που ανοίγει τα φτερά του στο πολιτικό σκηνικό του νομού, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Μπαίνει στα πολύ βαθειά δηλαδή, ο εκ του λεκανοπεδίου Μουριών καταγόμενος δικηγόρος.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:45

Θλιβερή εικόνα στα Θεοφάνεια Δοϊράνης

Συντάκτης:

Φέτος ο δήμος Δοϊράνης δεν απέστειλε προσκλήσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην παραλία της Δοϊράνης, που παραδοσιακά γίνονταν στις 12 το μεσημέρι, με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του νομού και εκατοντάδων πολιτών.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:44

Επαφές Φραγγίδη με Παπανδρέου, Ραγκούση…

Συντάκτης:

Προσκεκλημένος στο σπίτι της Φώφης Γεννηματά, στην Αθήνα,  ήταν ο Γιώργος Φραγγίδης, με την  ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του ηγετικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τρίτη.
Η παρουσία του εκεί, του έδωσε την ευκαιρία να έχει εξαιρετικό διάλογο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, που εκτός της πολιτικής επεκτάθηκε στην πορεία της υγείας της μητέρας του προέδρου.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:44

Ευχαριστίες Σμυδάκη

Συντάκτης:

Με πολλές ευχαριστίες προς τους απερχόμενους αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του, για τη δουλειά που έκαναν στα δυο πρώτα χρόνια της θητείας του, άνοιξε τη διαδικασία εκλογής νέου προεδρείου ο δήμαρχος Πολυκάστρου, Δημήτρης Σμυδάκης.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:43

«Γαλλικά» στο Γαλλικό…

Συντάκτης:

Έγινε και εσωτερική ψηφοφορία για την επιλογή του υποψηφίου προέδρου από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλλικού. Επιλέχτηκε ο νυν πρόεδρος Δ. Παπαδόπουλος που επικράτησε του ανθυποψηφίου του Γιάννη Σταυρούλη.
Ωστόσο όταν την Κυριακή έγιναν οι δημαιρεσίες ο κ. Σταυρούλης υπέβαλε υποψηφιότητα, αιφνιδιάζοντας το σώμα. Έγινε η εκλογή πάλι από τους συμβούλους της πλειοψηφίας και με 5-4 ψήφους επικράτησε ο κ. Δ. Παπαδόπουλος.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:29

Η μόνη λύση

Συντάκτης:

Το λένε οι ειδικοί. Το εφαρμόζουν οι Ευρωπαίοι. Εμείς επιμένουμε να ρίχνουμε αλάτι όταν παγώσει ο δρόμος κι είναι πλέον άχρηστο.
Με το πρώτο χιόνι πρέπει να πέφτει το αλάτι στους δρόμους. Για να μην επιτρέψει το πάγωμα. Να λυώσει τα χιόνια και να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:28

Ασπίδα προστασίας

Συντάκτης:

Έγραψα και υπέγραψα αρνητικά φαινόμενα. Εξάλλου γι’ αυτά είναι ο Τύπος. Χρέος τιμής είναι όμως να αφηγηθώ και τα θετικά, την υπεράνθρωπη προσπάθεια τω ανδρών της Τροχαίας το Σαββατοκύριακο του σκληρού χιονιά και του πολικού κρύου.
Μου συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα, το πρωί του Σαββάτου στην έξοδο του Κιλκίς προς το Μεταλλικό, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.