Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 11:54:59 μμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2007 10:32

Πολιτικοί που μας αξίζουν!

Συντάκτης:
Διαχρονικές οι κουβέντες του γνωστού ηθοποιού Ρίτσαρντ Γκιρ για τους πολιτικούς που επιλέγουν οι πολίτες:
«Πρέπει να ρωτήσουμε τον εαυτό μας, πώς γίνεται και ψηφίζουμε τόσο κακούς πολιτικούς», σημείωσε και κατέληξε: «Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν»!
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:48

Τότε παρέλειψε

Συντάκτης:
Ορθή και επιβεβλημένη η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς με την οποία συγχαίρει για την υπουργοποίηση του Κ. Κιλτίδη και δηλώνει ότι προσβλέπει σε συνεργασία του γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου.
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:47

Αμανατίδης ο επικριτικός

Συντάκτης:
Σε δεινό επικριτή τω πράξεων και τω παραλείψεων του προέδρου της ΝΟΔΕ Μάκη Πεντζερετζή έχει εξελιχθεί ο Γιάννης Αμανατίδης. Μάλιστα σχολιάζοντας κάποτε – σε προγενέστερη συνεδρίαση- τον συγκεντρωτισμό του προέδρου τον αποκάλεσε «Φρούραρχο»!
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:46

Ο …πυραγός Ντάλλος

Συντάκτης:
Μπορεί να κατηγόρησε τον πρόεδρο ότι λειτουργεί συγκεντρωτικά και φεύγουν έγγραφα από τη ΝΟΔΕ εν αγνοία του, αλλά ο Τριαντάφυλλος Ρωμανίδης έχει αποκτήσει τον τίτλο του …πυροσβέστη, όταν έρχονται τα δύσκολα και η ένταση περισσεύει, κυρίως από την κριτική προς τον Μάκη Πεντζερετζή.
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:45

Αποχώρησε έγκαιρα

Συντάκτης:
Ο Νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας πήγε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ,
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:39

Ισχύει και για την ίδια

Συντάκτης:
Η πρώτη κουβέντα είναι συνήθως και η ακριβέστερη.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δήλωση της κ. Άννας Διαμαντοπούλου ήταν περίπου πως το κάθε στέλεχος πρέπει να έχει επίγωνση των ορίων του και να διακρίνεται για την αυτογνωσία του.
Και φυσικά ισχύει για καθέναν και καθεμιά στο ΠΑΣΟΚ.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:39

Ο δρόμος προς τα Μνημεία της Δοϊράνης

Συντάκτης:
Τη Μάχη της Δοϊράνης τίμησαν την περασμένη Κυριακή ο δήμος Δοϊράνης και η Μεραρχία Σερρών, στα Ελληνικά Πολεμικά Κοιμητήρια Δοϊράνης, τα οποία ευτυχώς αναμόρφωσε η Μεραρχία.
Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Δοϊράνης Γ. Δήμπαλας, ο οποίος έκλεισε εύστοχα, προβάλλοντας το αίτημα προς τον παριστάμενο αντινομάρχη Ν. Ορφανίδη, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από τη Δοϊράνη μέχρι τα Μνημεία.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:38

Νέα επιτυχία στον αγώνα κατά των ναρκωτικών

Συντάκτης:
Από επιτυχία σε επιτυχία οδηγούνται οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, που μέσα στο καλοκαίρι έχουν κατασχέσει μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς κι έχουν συλλάβει πολλούς διακινητές ναρκωτικών και καλλιεργητών φυτείας χασίς.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:39

Επιτυχίες της ΤΕΧΝΗΣ

Συντάκτης:
Με μια μεγάλη έκθεση ζωγραφικής του κιλκισιώτη δημιουργού Κώστα Λαχά θα συμμετέχει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στα επόμενα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κιλκίς, τιμώντας τον ζωγράφο με την πανελλαδική και διεθνή εμβέλεια.
Το διάστημα αυτό ο Κ. Λαχάς έχει αποστείλει όλα τα του έργα στη Γερμανία για μια μεγάλη έκθεση στο Βερολίνο, στην καλύτερη στιγμή της δημιουργικής του πορείας.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:39

Αιχμές Γ. Κίτη

Συντάκτης:
Με σαφείς αιχμές κινείται το ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Κίτη, αιχμές που σαφώς στρέφονται στο εσωτερικό του κόμματος.
«Μας αξίζουν συγχαρητήρια που καταφέραμε να μείνουμε μαζί μέχρι την κάλπη σε  αυτόν τον εξαιρετικά σκληρό αγώνα, απέναντι στους οργανωμένους μηχανισμούς της συντήρησης…