Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 2:43:56 πμ
etpa
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 23:37

Παρεμβάσεις του Λάζαρου Παζαρτζικλή στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ένα σοβαρό πρόβλημα στο κυκλοφοριακό της πόλης του Κιλκίς έθεσε υπόψιν της διοίκησης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής. «Είναι γνωστό το πρόβλημα και την ανάγκη για περιφερειακό δρόμο. Τις προάλλες μπλόκαρε μια νταλίκα στη Βενιζέλου… Δημιουργήθηκε ένα μπάχαλο … Τόσο δύσκολο είναι να μπει μια πινακίδα που να γράφει ότι απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών; Δεν χρειάζονται εκατομμύρια…


Και πρόσθεσε: Κύριε δήμαρχε κάνατε ένα τραπέζι ανήμερα της επετείου με δικά σας χρήματα στους επίσημους. Καλά κάνατε… Σας προτρέπω αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, να κάνετε και μια πινακίδα με δικά σας χρήματα…πρότεινε ο Λάζαρος.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ζημιά που προκάλεσε στην είσοδο της Δοϊράνης ένα φορτηγάκι του δήμου. Έριξε μια κολόνα πριν ένα μήνα. Κι ακόμα δεν πήγε κανείς από το δήμο να επισκευάσει την ζημιά που ο ίδιος ο δήμος προκάλεσε. Γιατί; αναρωτήθηκε.
Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής ζήτησε επίσης ενημέρωση από τον Δήμαρχο για το ποσό που συγκεντρώθηκε με την καμπάνια ενίσχυσης του Νοσοκομείου με πρωτοβουλία του Δημάρχου και, τέλος, κατάληξε στον Παντελεήμονα όπου ο εργολάβος του έργου της περιφερειακής οδού εγκατέλειψε το εργοτάξιο. Ο κ. Παζαρτζικής υπενθύμισε τα δυστυχήματα που σημειώθηκαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να ασχοληθεί με την τύχη του έργου.