Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 4:29:07 πμ
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 17:20

Περί του «Σωκράτη» και της πλατείας Ειρήνης Κιλκίς

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαλάσκας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την έκδοση άδειας εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς στο σύλλογο «Σωκράτης» για την αθλητική επίδειξη που σχεδίαζε στην πλατεία Ειρήνης και την ακύρωσή της λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση.


Ο κ. Μπαλάσκας εξήγησε ότι έδωσε την άδεια χωρίς να συμβουλευτεί την υπηρεσία, δοθέντος ότι οι αθλητικές επιδείξεις είχαν αποφασιστεί να λάβουν χώρα στην 21η Ιουνίου. Μόλις αντιλήφθηκε, εξαιτίας του αιτήματος και άλλων συλλόγων (Αθλος, ΓΑΣΚ) και της έρευνας των υπηρεσιών, επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του «Σωκράτη», τους ενημέρωσε για το λόγο της ακύρωσης της άδειας, πρότεινε την 21η Ιουνίου ή αν επέμειναν στην πλατεία Ειρήνης οι άνθρωποι του «Σωκράτη» να μετέθεταν την ημέρα διενέργειας της εκδήλωσης.
Αρνήθηκαν και τις δυο εναλλακτικές προτάσεις,
Αυτά ανέφερε περίπου στην τοποθέτησή του ο κ. Μπαλάσκας σε ένα θέμα που σήκωσε πολύ σκόνη, απασχόλησε για κάμποσο χρόνο το σώμα και μάλλον δεν έπεισε τη διοίκηση του «Σωκράτη». Το γράφουμε διότι σε διαδοχικές ανακοινώσεις του συλλόγου εμπεριέχεται καταληκτική μπηχτή για μη απάντηση του δήμου στο αίτημά τους.
Διαβάστε σχετικά στη σελίδα 10.
***
Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο αντιδήμαρχος Κώστας Πουντζουκίδης ο οποίος εστίασε κυρίως στο γεγονός ότι ο σύλλογος «Σωκράτης» είναι γνωστός από την έδρα του στο Παλιό Αγιονέρι. Επίσης τόνισε ότι στον επίσημο κατάλογο των αναγνωρισμένων συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν υπάρχει ο εν λόγω σύλλογος...