Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 5:33:28 μμ
etpa
Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 21:56

Πηλοθεραπευτήριο Πικρολίμνης: Πάμε για τρίτο πλειστηριασμό!

Συντάκτης:

Για τρίτη φορά βγαίνει σε πλειστηριασμό το Πηλοθεραπευτήριο Πικρολίμνης, η εμβληματική ξενοδοχειακή μονάδα. Είχαμε γράψει και το φθινόπωρο, οπότε είχε βγει για δεύτερη φορά σε πλειστηριασμό και δεν είχε βρεθεί ενδιαφερόμενος, και είχαμε επισημάνει πως από τότε η μονάδα έχει λεηλατηθεί με τις απανωτές κλοπές!


Και είναι ν’ απορεί κανείς που υπάρχουν ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι που ρωτάνε στο δημοτικό συμβούλιο για την τύχη του ξενοδοχείου και το τι κάνει ο δήμος, για μια μονάδα που έχει περάσει από τους ιδιώτες στις τράπεζες και βγαίνει και ξαναβγαίνει σε πλειστηριασμό. Εκτός κι αν προτείνουν τη συμμετοχή του δήμου στον πλειστηριασμό, ώστε να λειτουργήσει η μονάδα ως δημοτική επιχείρηση!
Στις 16 Ιουνίου, λοιπόν, θα βγει για ακόμη μια φορά σε πλειστηριασμό από την Πανελλήνια Τράπεζα, με τιμή εκκίνησης την ίδια, 981.180 ευρώ! Ποιος θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να πάρει αυτήν τη λεηλατημένη και κατεστραμμένη μονάδα, στην οποία πρέπει να βάλει του κόσμου τα χρήματα για να την ξαναθέσει σε λειτουργία;
Για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν να γνωρίζουν πως η εγγύηση που θα χρειαστούν είναι 294.354 ευρώ. Η έκταση που θα διεκδικήσουν είναι 49 στρέμματα, το διώροφο ξενοδοχείο 1000τ.μ. και το ισόγειο πηλοθεραπευτήριο-υδροθεραπευτήριο 1.100τ.μ.
Σε καλή μεριά!