Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 6:09:00 πμ
etpa
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 05:45

Θέμα αξιοπιστίας

Συντάκτης:
Είχε πάρει …ανάποδες ο Κώστας Κιλτίδης ενόσω ήταν βουλευτής, στην περασμένη κοινοβουλευτική θητεία του  και οριζόταν από την κυβέρνηση ως εκπρόσωπός της σε επετειακές εκδηλώσεις ο τότε υπουργός Σ. Τσιτουρίδης.
Στο Κιλκίς είμαστε βουλευτές – εκπρόσωποι των πολιτών του νομού. Ακόμα κι αν φέρουμε υπουργικό θώκο. Δεν είμαστε υπουργοί του Κιλκίς στην κυβέρνηση, συνήθιζε να λέει.

Τα χρόνια πέρασαν, ο κ. Τσιτουρίδης είναι απλός βουλευτής και ο Κ. Κιλτίδης υφυπουργός. Και επέστη η ώρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Οπότε η Γραμματεία της κυβέρνησης ενημέρωσε τον κ. Κιλτίδη ότι τον  όρισε εκπρόσωπό της στις επετειακές εκδηλώσεις στο Κιλκίς!
Ναι, σωστά καταλάβατε. Ο κ. Κιλτίδης εξήγησε τις θέσεις του, ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να φανεί ανακόλουθος με αυτές και η Γραμματεία της κυβέρνησης πείστηκε και τον όρισε κυβερνητικό εκπρόσωπο στην Έδεσσα.
Αν επιδείξει παρόμοια απέχθεια και σε ανακολουθίες ως προς τον χρόνο της πληρωμής των αποζημιώσεων στους αγρότες κ.ο.κ. σχεδόν θα τον χειροκροτήσουμε.
* * *
Και μια περί πληρωμής των επιδοτήσεων ο λόγος. Τις σχετικές δηλώσεις του κ. Κιλτίδη από τον καιρό της αντιπολίτευσης (όπως και τις αντίστοιχες του κ. Τσιτουρίδη και του κ. Μπαλάσκα κ.ο.κ) τις δημοσιεύσαμε πέρυσι και αν ο μη γένοιτο επαναληφθούν φέτος τα ίδια χάλια, θα τις υπενθυμίσουμε και πάλι.