Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 11:05:50 πμ
etpa
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 20:44

Το παρ’ ολίγον ιδεολογικό ξεστράτισμα του Πινέλη

Συντάκτης:

Έμαθε που λέτε ο (σύντροφος) Κώστας Πινέλης για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που βγάζει οσονούπω στην αγορά ο πολυεθνικός κολοσσός Pfizer, και ούτε που τον ένοιαξε.

 

- Εγώ εμβόλιο που παρασκεύασαν καπιταλιστές δεν κάνω, ακούστηκε να φωνάζει εις επήκοον ουκ ολίγων περίεργων που τον τσιγκλούσαν αναλόγως, στον πεζόδρομο του Κιλκίς.
- Και τι περιμένεις; Να πάθεις τίποτα ως ευπαθής ομάδα και να χάσουμε μια σίγουρη ψήφο στις άλλες εκλογές; τον έπιασε στο φιλότιμο παρατυχών ομοϊδεάτης του. Αλλά ο Πινέλης είχε εναλλακτική.
- Τι να κάνω, θα συμβιβαστώ. Αφού δεν υπάρχει κομμουνιστικό εμβόλιο, θα περιμένω τουλάχιστον το ρωσικό, τ’ εμέτερον είναι κι αυτό, αναφώνησε ο Θράξ!
Ναι, αλλά πότε θάρθει το Sputnik, το εμβόλιο του Πούτιν; Μπορεί και ποτέ. Οπότε ένας φίλος του ανέλαβε να τον μεταπείσει μπας και σώσει τον ευπαθή κομμουνιστή από ενδεχόμενες περιπέτειες.
- Κοίτα Κώστα, άσε στην άκρη τα ιδεολογικά σου και δέστο πατριωτικά το θέμα. Μπορεί η εταιρεία Pfizer να είναι καπιταλιστική, αλλά ο διευθύνων σύμβουλός της είναι πατριωτάκι μας. Αλμπερτ Μουρλάς ονόματι. Έλλην και το καυχάται.
Και πάνω που ο Πινέλης άρχισε να το σκέφεται και να το ζυγίζει και να είναι έτοιμος για την πρώτη ρεβιζιονιστή του απόκλιση, τον έσωσε συγγενής του με έφεση στην έρευνα.
- Ξέρεις Κώστα τι έμαθα. Ο Μουρλάς είναι Θεσσαλονικιός και φόλα Αρειανός. Καρατσεκαρισμένο.
Ανακουφίστηκε ο Πινέλης.

- Ρε δεν πάει να… (τζιζ) το …σκουλίκι. Εγώ θα περιμένω το Sputnik. Τουλάχιστον είναι ρωσικό.
Και κάπως έτσι διασφαλίστηκε η ιδεολογική καθαρότητα του Πινέλη.

Ας όψεται ο φόλα αρειανός.