Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:49:12 πμ
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 23:02

2η Γιορτή Κρασιού Γερακώνας


gerakona
Το αδιαχώρητο έγινε το Σάββατο 25 Αυγούστου στον προαύλιο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Γερακώνας, όπου πραγματοποιήθηκε  η 2η Γιορτή Κρασιού.  Το κρασί έρεε άφθονο, τα χιλιάδες σουβλάκια και λουκάνικα τελείωσαν πολύ γρήγορα καθώς οι ψήστες έκαναν την καλύτερη δουλειά…Τους επισκέπτες καλωσόρισε στην 2η Γιορτή Κρασιού, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερακώνας «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ» Φωτεινή Χατζηθεοδώρου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γερακώνας Κωνσταντίνος Παυλίδης, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως τα τοπικά κρασιά τους, θα διεκδικήσουν την ποιοτική τους αναγνώριση.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος που και πάλι η Γερακώνας ζει μεγάλες στιγμές και η γιορτή κρασιού είναι από τις δυναμικότερες εκδηλώσεις του Δήμου Παιονίας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι οι Γερακωνιώτες μπορούν να συνεργούν για το κοινό καλό του χωριού τους.
Στη γιορτή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης και  ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος στηρίζει πάντοτε τέτοιου είδους προσπάθειες.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους χορηγούς, τα μέλη του Συλλόγου, που εργάσθηκαν σκληρά και όλες τις κύριες του χωριού για την παρασκευή εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στη γιορτή.