Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 8:10:37 πμ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 15:53

2η Ημέρα Καριέρας ALUMIL: «Ξεκλείδωσε νέες ευκαιρίες!»

Μετά από την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, η ALUMIL επανέρχεται με τη 2η Ημέρα Καριέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

 

Από τις 09:30 έως τις 15:30, εκπρόσωποι της εταιρείας από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού θα καλωσορίζουν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και ειδικότητας, από το Κιλκίς και άλλες πόλεις της Ελλάδας, για να τους γνωρίσουν από κοντά, να μελετήσουν τα βιογραφικά τους, να τους «ξεναγήσουν» στον κόσμο της ALUMIL και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες καριέρας και τις προοπτικές που προσφέρει η εταιρεία.  

Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού στη διαρκώς ανοδική πορεία της εταιρείας, η ALUMIL καλλιεργεί και παρέχει ένα περιβάλλον ισότιμων ευκαιριών που βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα και τη συλλογική προσπάθεια, ενθαρρύνοντας την ελευθερία και την πρωτοβουλία των εργαζομένων και επενδύοντας στην επαγγελματική τους ανάπτυξη. Στόχος της Ημέρας Καριέρας είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν την ALUMIL ως εργοδότη, ανοίγοντας μια πόρτα που μπορεί να οδηγήσει στο επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται και συμβάλλοντας με νέες ιδέες και τρόπους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.   

Η ALUMIL

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και 2.700 εργαζόμενους, η ALUMIL είναι μια από τις πιο προηγμένες εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου παγκοσμίως. Η εταιρεία διαθέτει 12 υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Αφρική, 28 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο και ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο πωλήσεων που απλώνεται σε περισσότερες από 60 χώρες. Αποστολή της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, μέσα από την ενίσχυση της επίδοσης των κτιρίων τους, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής.  

Πληροφορίες για τη 2η Ημέρα Καριέρας

Ημερομηνία: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρες: 09:30-15:30

Χώρος: Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.