Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 6:59:43 μμ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 14:09

Αγιασμός στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς από τον Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης άνοιξε τις πόρτες του στους καλεσμένους του μετά από διάστημα δυόμισυ χρόνων, καθώς ο κορωνοϊός μέχρι τώρα δεν το επέτρεπε, τελώντας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου Αγιασμό σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυαννής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκλησή μας και επισκέφτηκε τη δομή μας πρώτη φορά έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο μας.  Μας ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στη συνέχιση του κοινωνικού μας έργου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Βεργίδη Α. ο κ. Μανουσακίδης Σ,μέλος του ΔΣ του ΚΚΣ, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του ΚΚΣ, κα. Μήλιου,  οι ωφελούμενοι με τους γονείς και τους κηδεμόνες τους καθώς και οι εργαζόμενοι του φορέα. 

Μετά το τέλος του Αγιασμού ο κ. Βεργίδης ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά στο προσωπικό και τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, το οποίο η Περιφέρεια στηρίζει έμπρακτα όλα τα χρόνια λειτουργίας του.

Τέλος, η Διοικητική Διευθύντρια κ. Κυρλαγκίτση και εκ μέρους της προέδρου, κας. Καραμισάκη, η οποία έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και τη στήριξη που προσφέρουν, ο καθένας με τον τρόπο του και από τη θέση του στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

ΚΚΣ