
Με το σύνθημα «Δώσε και εσύ λίγο αίμα. Δίνεις ζωή από τη ζωή σου. Είναι τόσο δύσκολο να γίνουμε άνθρωποι, αλλά τόσο εύκολο να γίνουμε για ένα λεπτό… Θεοί!»διενεργήθηκε η 59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Από τις 9:30 ως 12:30 το πρωί προσήλθαν και αιμοδότησαν αρκετοί αιμοδότες Στα 29 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της τράπεζας αίματος (1984-2013) έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των μελών που προσέρχονται και αιμοδοτούν ενισχύοντας έτσι το απόθεμα της τράπεζας αίματος. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα της κοινωνικής προσφοράς και αισθάνονται την ηθική ικανοποίηση ότι κάνουν το καθήκον τους σώζοντας μια ζωή.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους αιμοδότες, το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς και τους χορηγούς: κ. Δ. Λαϊνα, κ. Χ. Πεχλιβάνη και κ. Γ. Καρακόλη για τη προσφορά τους στην αιμοδοσία.
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 17:32



